Vlogg

Vlogg och vår resa till The Reef

– Pressresa med Stena Line till The Reef – 

I helgen var jag och familjen på en weekend till Fredrikshavn i Danmark. Vi åkte dit med Stena Line och bodde över på The Reef som är Scandics populära badhotell 🙂 Det var första gången vi var där och förväntningarna var ganska höga eftersom vi hade hört så gott om The Reef från olika vänner som har varit där.

Vi tyckte miljön på hotellet var helt fantastiskt! Dom har verkligen lyckats med att ta den karibiska känslan till Danmark! Vattenlandet hade mängder med olika spännande pooler/bubbelpooler gömda bakom grönskande palmer och berg. Ibland regnade det och då och då mullrade och blixtrade åskan och vågorna körde igång i vågbassängen. Det fanns även en plats som var perfekt för bebisar att plaska med en lagom spännande rutschkana. Den stora rutschkanan som löpte ovanför trädtopparna ända ner till djupet av vattenlandet var för större barn (över 7 år) och vuxna. Jag måste säga att det var ett riktigt coolt badhus/vattenland som vi gärna besöker igen!

På hotellet så bodde vi i ett ”piratrum” och från korridoren hade vi utsikt ner mot vattenlandet. I vårt rum fanns det två sängar och en våningssäng. Vi hade även Nintendo Wii, en palm, piratböcker och utsmyckade väggar. Det enda som jag kände fattades var morgonrockar eller fler handdukar. Jag hade bara tagit med handdukar till barnen men inte till oss och jag hatar att duscha med kall blöt handduk så jag ville inte använda min endaste handduk som fanns på rummet i vattenlandet för då skulle jag inte ha någon när jag skulle duscha sen. Jag kunde kanske frågat efter fler handdukar, men jag såg ingen housekeeping när vi kom (vi kom vid 20-tiden).


Hotellfrukosten var tipptopp, verkligen tipptopp! Det fanns hur mycket gott som helst att välja mellan och jag hade kunnat sitta hur länge som helst om jag inte hade haft barn med mig. När barnen är med så ska ju allt gå så himla snabbt! Ett stort pluss är att The Reefs restaurang har ett lekrum så barnen kunde leka en stund där medans jag drack mitt kaffe 🙂Jag har vloggar hela resan och igårkväll klippte jag ihop vloggen så nu ska ni äntligen få se den 🙂 Häng med oss på en blöt resa 🙂

Glöm inte att gå in och gilla videon på youtube och börja prenumerera!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.