Vlogg

Vlogg | Besöker släkten i Vegby 27:e aug

Nu är en ny vlogg uppe på kanalen 🙂 I den här vloggen besöker vi släkten i Vegby och jag visar min gigantiska fläskläpp – AJ AJ!

Glöm inte att prenumerera och gilla! Lämna hemskt gärna en kommentar också 🙂

Ett litet förtydligande: Jag har fått frågor på varför jag vill att ni ska gilla och prenumerera och det är för att ju fler prenumeranter och interaktionen (likes och kommentarer) jag får på mina videos på youtube, ju högre upp kommer min kanal i sökningar och det ger mig en större chans att ”bli upptäckt”. I dagsläget har jag för lite prenumeranter och visningar för att tjäna något på youtube, men jag hoppas att det kommer ändras 🙂 Jag är glad för allt stöd och support som jag får ifrån er 🙂 Mitt mål är att nå 1000 prenumeranter innan året är slut och då lovar jag att jag ska göra något riktigt kul!

 

2 Comments

  • Elin

    När jag klickar på länken här och kollar på filmen får jag ju inte upp nå gilla knappar eller preminuera?! Jag hamnar inte på youtube antar ja, jag kollar ju bara på filmen och sen stängs den. ??

    • Emma - På Smällen!

      Ja det stämmer! Jag tror inte jag kan få in knapparna, men jag ska undersöka för det kanske bara är något jag missat. Om du vill prenumerera och gilla så måste du (just nu) klicka vidare så att du kommer till videon på youtube. Det gör du genom att klicka på ”youtube” i nedre högra hörnet av videon. ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.