Okategoriserade

Victors första farsdag

Igår var det Victors första ”riktiga” farsdag och den firade vi ordentligt! Jag och William överraskade pappsen med den allra första far-och-son-matchningen, nämligen badshorts från Oas! Visserligen kan William inte ha sina badbyxor förrän han är 2 år gammal, men så fick det bli. Det är nämligen helt omöjligt att köpa skjortor till Victor och han gillar inte t-shirts med tryck, men badshortsen visste jag att dom skulle gå hem 🙂

Lucas och Isadora var iväg hos sin pappa, men dom ville också fira Victor så dom ritade varsin teckning. Lucas teckning var formen av ett pappersflygplan medans Isadoras var ihopvikt som ett paket.

Efter frukosten åkte vi till Mio i Bäckebol för att prova en ny soffa som jag hade kollat ut på nätet. Vi ville egentligen inte gå in eftersom det verkade som att hela Göteborg var ute och shoppade, men eftersom det var rea på just den soffan så vågade vi inte vänta. Vi gick in snabbt med William i sele, höll ORDENTLIGT med avstånd till alla andra och provsatt soffan. Den var SUPER! Så det blir den soffan! Åhh vad jag är exalterad!

Sen åkte vi vidare till Delsjön där vi tog en lååååååång promenad och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag älskar verkligen att vi älskar så mycket att bara umgås med varandra. Victor är verkligen inte bara min partner, han är min bästis också 🙂 Jag har aldrig tråkigt när jag är med honom!

Efter långpromenaden köpte vi med oss hamburgare med sötpotatispommes från vårt favvoställe, Tugg, i stan och hade en lång myskväll hemma. Såå mysigt!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.