Okategoriserade

Varför På Smällen?

Dom senaste 3 dagarna har statistiken exploderat här på bloggen. Det var faktiskt så många som var inne igårkväll att jag fick felmeddelande när jag försökte gå in så jag fick vänta en stund – WOOOW! Superkul!!! Jag tänkte därför ta tillfället i akt och presentera mig och berätta varför jag kallas för På Smällen-Emma haha 😀

Jo, så här är det 🙂 Jag startade den här bloggen 2012 när jag och Jair började första bebisverkstan. Det dröjde inte länge innan jag var på smällen (!!) och då upptäckte jag att graviditet är långt häftigare än vad jag nånsin hade kunnat tro! Jag har aldrig tidigare varit så fascinerad över något i hela mitt liv som jag blev över min växande kropp. Alltså hur coolt är det inte att det kan växa en bebis i en kvinnas mage? Det är ju rena rama miraklet! Om jag skulle få bestämma hade jag kunnat vara gravid resten av livet, det enda jag verkligen skulle sakna är mögelost. Vin/öl är också gott ibland, men det finns inget som slår en god mögelost haha!

Men jag är inte på smällen jämt, även fast jag kallas för På Smällen-Emma i bloggvärlden. En del tycker att det är lite konstigt att jag fortfarande heter det, men jag gillar mitt namn, det har blivit min grej på nåt vis. Jag har inte varit på smällen för sista gången så jag kan lika gärna fortsätta heta det tills den dagen som jag är klar med barnfödandet och det är jag inte än 🙂 Så småningom kommer bloggen börja handla mer om graviditet igen för även om jag inte är preggo så tycker jag att det är kul att skriva om det, särskilt nu när bebistiden med Isadora är över.

Och förresten, alla nya läsare, pleeeeeaaase rösta på mig i tävlingen om att bli årets babyblogg! Det skulle betyda världen för mig! Ni hittar tävlingen HÄR och jag är nummer 1 i listan av nominerade!

Isadora – minuten då hon föddes – fotad av förlossningsfotografen Wanderings

14 Comments

   • Elli

    Jo det var precis det jag menar, på alla såk ”vardagsinlägg” mm ekar det ofta tomt i kommentarsfälten, jag menar att med så många läsare du har tycker jag det ska vara mer kommentarer för både din och läsarnas skull, och på dem inläggen där du tex tar upp samhällsproblem osv brukar det kommenteras flitigt 🙂 Menar ju inget fel kram 🙂
    Älskar din blogg

    • Emma - På Smällen!

     Aha okej då fattar jag 🙂 Jag tror att det har med mitt upplägg att göra. Jag brukar ju alltid skriva ett inlägg som är lite mer debatt/tankeställare/åsikt/igenkännande varje dag. Om du kikar tillbaka några dagar så ser du att det är alltid ett inlägg varje dag som det är fler kommentarer på än på dom andra. Jag upplever dock inte att det ekar tomt på några inlägg, möjligtvis att det är färre kommentarer, men på dom flesta inlägg finns det oftast någon/några kommentarer i alla fall 🙂 Tack! Vad roligt att du gillar min blogg 🙂

  • Sandra

   Personligen tycker jag att det är de inläggen som lockar mig mest. Många bloggare skriver bara för skrivandets skull, men jag tycker Emma verkligen engagerar sig och tar sig tid att skriva om viktiga ämnen och det brukar oftast synas i kommentarsfältet. Det finns inte många ställen där jag sett så engagerade läsare iallafall 🙂

 • Mia

  Jag tycker det kommenteras mycket på den här bloggen, både vad gäller debatter men också annat, men jag tror många, däribland jag, som läser bloggen glömmer av att skriva, och det ska jag bli bättre på!

 • Sara

  Jag läser bloggen varje kväll, oftast när barnen badar eller ska sova.
  Det blir inte att man hinner kommentera då.
  Men jag vill ändå kommentera nu och säga att detta är den bästa bloggen av de jag följer.
  Kram. Sara

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.