Okategoriserade

Syskonkärlek

Finns det något så värmande för mammahjärtat som ren och skär syskonkärlek? Jag blir lika gråtmild varje gång! Lucas har alltid varit mån om Isadora. Visst så har det blivit svårare att dela med sig på sistone och ett tag var det väldigt mycket klappande på huvudet, men han har aldrig gjort henne illa. Okej, tre gånger har han slagit till Isadora, men tre gånger är nästan samma som ingen gång i det här fallet tycker jag 😛 haha! När vi är ute bland folk så är han väldigt överbeskyddande och väljer gärna ut vilka som ska få komma nära. När jag hämtar på dagis så är det en flicka som heter S som Lucas har gett sin tillåtelse till att hälsa på Isadora, alla andra får stå en bit bort. Idag när jag kom utan Isadora (eftersom Jair är hemma sjuk) så letade till och med S efter Isadora.

Isadora är inte så förtjust att bli hälsad på. Hon tycker inte om när folk skiner upp och utbrister ”Åhh, här kommer Isadora” och kommer fram till henne. Hon tycker bäst om när hon får gömma sig i min famn eller stå bakom brosan som alltid skyddat henne mot både vuxna och barn. Jag tror det kommer bli en liten blygis av Isadora och Lucas kommer vara den som är i centrum. Så är det i min familj med. Jag och min mellanbror är dom som varit i centrum och min lillasyster är den som gömt sig bakom oss. Jag minns när vi var i Turkiet och busschauffören tyckte att Frida var så söt. Hon gjorde allt för att bli så osynlig som möjligt och stod och gömde sig bakom mina ben och höll hårt i min klänning. Jag tror Isadora blir likadan.

Lucas har alltid visat att han tycker om Isadora men det är extra kul för nu har Isadora börjat visa att hon tycker om Lucas. Hon vill vara nära honom och gosa med honom. Så här kröp hon upp på soffan och la sig jämte Lucas, så himla gulligt! Och lägg märke till Lucas reaktion att lägga armen om henne! Gud så mycket jag älskar dom här två!


Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.