Så här blev storasysterrummet

– Inlägget är reklam för Jollyroom och innehåller annonslänkar – 

När jag var preggo med William så boade vi som aldrig förr! Jag vet inte om det berodde på graviditeten, corona-isoleringen eller att jag blev varslad från mitt jobb. Jag hittade på projekt efter projekt och eftersom vi inte hade något bebisrum att inreda så var jag extra ivrig på att göra ordning Lucas och Isadoras rum 🙂 Lucas fick ett jättecoolt rymdrum och några veckor innan förlossningen gjorde vi klart Isadoras rum. Hon blev såååååå nöjd och glad när hon fick se vad vi gjort på hennes rum. Kolla in när hon stolt visar upp sitt rum i den HÄR höjdpunkten på instagram!

Hon fick en tjusig sänghimmel till sin hussäng, en rosa prydnadsballong som också är en lampa, en söt flaska med ljusslinga, en ny taklampa och några förvaringsaskar som är perfekta för alla hennes teckningar! Se hennes reaktion i vecka 41 på ”Gravid vecka för vecka” på youtube 🙂

dsc00117
dsc00129
dsc00127
dsc00116

Isadora fick den mörkrosa ballonglampan, men jag tycker att färgen är ganska så ljus för att få bli kallad mörkrosa. Ni hittar den HÄR!

Isadoras sänghimmel är i färgen Dusty Rose

Nu har jag satt upp en ljusslinga i hennes sänghimmel också för att kompensera för att det inte gick ha en sänglampa. Jag har inte testat men jag tror att det går att läsa godnattsaga även i hennes säng nu 🙂

Ljusslingan har jag fäst med klädnypor – så smidigt 🙂

Det enda som fattas till Lucas och Isadoras rum nu är gardiner 🙂 Sen är deras rum helt klara 🙂

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. M

  Så mysigt det blev. Jag älskar att inreda barnrum. Det är något speciellt verkligen. Vad är tanken sen när William blir större. Har ni något rum över till honom eller ska några dela rum?

  Svara
  • Emma

   Jag tycker det är svårt att komma på hur jag ska inreda när jag har ett tomt rum. Det tar ganska lång tid innan det står klart framför mig vad jag borde göra, men sen när jag väl kommit på hur jag vill ha det, då brukar det bli väldigt bra 🙂 Vi har inget bra rum över till William om inte jag och Victor flyttar ner till källarn så det kommer bli en flytt till större så småningom 🙂

   Svara
   • M

    Visst är det så. Sån kan jag också vara. Tankarna måste mogna fram liksom. Man får inte stressa. Ofta funderar jag väldigt länge innan start men sen när man väl sätter igång så går det fort ?.

    Okej då har ni ju en reservplan om ni inte hittar drömhuset i tid ?

  • Evelina

   Vad har du använt för ljusslinga? Gärna bild och vart du köpt den 😍 Och vill du ta bättre bilder på hur du har fäst den? 🥰

   Svara
 2. Sandra

  Ett tips är en läslampa som kläms fast på sängramen. Ikea har tex. Så gjorde vi när dottern fick sänghimmel och det fungerar superbra. ?

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här