Okategoriserade

Så här blev storasysterrummet

– Inlägget är reklam för Jollyroom och innehåller annonslänkar – 

När jag var preggo med William så boade vi som aldrig förr! Jag vet inte om det berodde på graviditeten, corona-isoleringen eller att jag blev varslad från mitt jobb. Jag hittade på projekt efter projekt och eftersom vi inte hade något bebisrum att inreda så var jag extra ivrig på att göra ordning Lucas och Isadoras rum 🙂 Lucas fick ett jättecoolt rymdrum och några veckor innan förlossningen gjorde vi klart Isadoras rum. Hon blev såååååå nöjd och glad när hon fick se vad vi gjort på hennes rum. Kolla in när hon stolt visar upp sitt rum i den HÄR höjdpunkten på instagram!

Hon fick en tjusig sänghimmel till sin hussäng, en rosa prydnadsballong som också är en lampa, en söt flaska med ljusslinga, en ny taklampa och några förvaringsaskar som är perfekta för alla hennes teckningar! Se hennes reaktion i vecka 41 på ”Gravid vecka för vecka” på youtube 🙂

dsc00117
dsc00129
dsc00127
dsc00116

Isadora fick den mörkrosa ballonglampan, men jag tycker att färgen är ganska så ljus för att få bli kallad mörkrosa. Ni hittar den HÄR!

Isadoras sänghimmel är i färgen Dusty Rose

Nu har jag satt upp en ljusslinga i hennes sänghimmel också för att kompensera för att det inte gick ha en sänglampa. Jag har inte testat men jag tror att det går att läsa godnattsaga även i hennes säng nu 🙂

Ljusslingan har jag fäst med klädnypor – så smidigt 🙂

Det enda som fattas till Lucas och Isadoras rum nu är gardiner 🙂 Sen är deras rum helt klara 🙂

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.