Okategoriserade

Rösta på mig till årets babyblogg ❤

Underbaraste finaste läsare! Nu är det dags igen, Årets Babyblogg 2017 ska koras och röstningen har precis öppnat på Babyshop.se och jag hoppas så klart på just DIN röst! Jag hoppas att Du som läser tycker om och uppskattar min blogg så pass mycket att du tycker det känns okej att ta 30 sekunder för att rösta på mig, men bara om du vill så klart 🙂 RÖSTA HÄR! Jag är nummer 1 i listan.

Omröstningen börjar idag och avslutas redan nu på söndag. Det går att rösta 1 gång varje dag och det är ip-adresser som räknas. Det betyder alltså att du kan rösta en gång från telefonens egna internet och en gång från ditt wifi hemma – varje dag 🙂 Då blir det 2 röster 🙂 Det går såklart bra att ta sambon/mannens telefon eller paddan om ni har eget internet på den och rösta därifrån också – VARJE röst räknas! ❤ När du har röstat kan du följa omröstningen HÄR! Jag behöver hamna på minst 5:e plats för att gå vidare till final 🙂

Varför ska ni rösta på mig?

Jag önskar att ni röstar på mig för det skulle betyda otroligt mycket för mig att komma till final i år. Jag är rätt säker på att konkurrensen kommer vara hårdare i år, men jag vill också tro att jag förtjänar en plats i finalen även om konkurrensen är hård. Babyshop är ute efter en föräldrablogg som får dig som läsare att längta efter barn eller minnas de gånga småbarnsåren. Tycker Du att jag inspirerar dig – rösta då på mig 🙂

Jag vill komma till final och helst vinna alltihop för jag älskar att blogga och uppskattar varenda dag med bloggen och med er. Ni inspirerar mig att fortsätta, att utvecklas, ni får mig att skratta, tröstar mig när jag är nere och motiverar mig att nå mina mål. Ni är guld! Jag har verkligen världens bästa läsare 🙂 Jag hoppas att ni ser allt jobb jag lägger ner på bloggen, men jag ser det inte som något jobbigt eftersom jag gör det jag älskar ❤ Oavsett om du röstar eller inte, så vill jag tacka för att du läser just min blogg 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.