Okategoriserade

Räddat liiiite lasange

– I samarbete med ResQ Club –

I måndags var jag på Kooperativet och räddade lite lasange som låg uppe på ResQ Club appen. Om ingen hade hämtat den så hade den hamnat rakt i soptunnan, men nu hamnar den i våra magar istället 🙂 Mycket bättre för oss och mycket bättre för miljön 🙂 Kooperativet har otroligt god lasange, men den här gången var det kalkonlasange. Det lät spännande tyckte jag så jag räddade alla åtta och fyllde frysen med matlådor. Isadora ÄLSKADE lasangen! Ni skulle sett hur mycket hon åt! Jag blev väldigt förvånad för hon har varit väldigt svår med maten sen hennes tänder började ploppa fram här och var, men när jag serverade lasangen så blev hon så ivrig att hon till och med åt själv!

Det var jättekul och JÄTTESKÖNT att Isadora åt utan krångel idag. Jag har faktiskt känt lite ångest inför måltiderna med henne för hon har varit så arg varje gång som hon ska äta. Hon skriker och slänger bakhuvudet i ryggstödet och jag tycker det är otroligt stressande så jag kan inte äta samtidigt som henne utan får äta när hon är klar. Men idag gick det som en dans! Själv tyckte jag däremot inte att kalkonlasangen var nån favorit, men nu när Isadora gillade den så mycket så får jag väl rädda den fler gånger ändå 😛

Om du inte har provat ResQ Club ännu så passa på att nyttja koden PASMALLEN innan du gör din första beställning, då får du 30 kr på ditt ResQ Club konto efter att du gjort din första beställning!. ? Koden gäller alltså bara nya användare.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.