Nyttigt fredagsfika!
Jag kan inte låta bli att dela det här receptet med RAW-bollarna som Liselotte skickade. Dom är så underbart goda! Jag gör dom var och varannan helg nu och bjuder varenda gäst på dom. Alla blir lika överraskade av att dom är fria från både smör och socker! Dom smakar ju nästan precis som vanliga chokladbollar!
Här kommer receptet:
10 dadlar
2 msk kaffe
1 dl fiberhavregryn
1 tsk honung
2 msk kakao
1 msk kokosolja
Kokosflingor
Tips: Om smeten blir väldigt kladdig så kan man smörja händerna med smör (funkar säkert med kokosolja också), då kladdar den inte fast i handflatan när man ska rulla bollarna.
5 Comments
Pilla
Dem är skitgoda! Gör dem utan honung funkar det också ?
Emma - På Smällen!
Jag gjorde det sist när honungen var slut och det var ju precis lika gott!
Johanna
Åh. Tusen tack för receptet! Jag är allergisk mot nötter o mandel, så typ alla nyttiga recept inom raw går bort..men nu så 😀 tack 😉
Lena
Jag testade och gjorde dom. Supergoda:))
Emma - På Smällen!
Åh vad kul att du testade 🙂