Okategoriserade

LOPPIevent Höstpepp i Stockholm!

Förra helgen så var jag, Siranee och Susana uppe i Stockholm på LOPPIs event Höstpepp.

Det var lika populärt som vanligt och det var fullt med folk, både bloggare och läsare 🙂

höstpepp

Konferencier på eventet var Hugo Rosas och Cecilia Ehrling som gjorde ett kanonjobb!

29025916220_e244d4a0c5_z

Detta året var LOPPIs höstevent mycket mera inriktat på träning än vad det har varit tidigare år. Vi blev höstpeppade med träningstips och det fanns flera utställare inom kost och träning på plats. En av föreläsarna på eventet var Lofsan och hon inspirerade verkligen! Jag höll med om alla träningstips utom att skaffa en träningskompis för träningskompisar kan vara den värsta motivationsdödaren av dom alla. Då gäller det i så fall att skaffa en träningskompis som inte avbokar och nån sån träningskompis har jag aldrig haft.

29288471395_a1fe2b3d0a_z

28694158923_8c84bb2b95_z

En av utställarna var Barbells proteinpudding som var supergod. När vi kom dit så fanns det bara kokossmak kvar, men det gjorde inget för den var jättegod. Jag och Lucas delade på den när jag kom hem 🙂 Lucas fick såklart bara lite, men det var svårt att säga nej när han ville smaka…

En av föreläsarna var också Trygghansa och Life in Mind som påminde om hur man räddar en bebis eller ett barn som har satt något i halsen. Detta tåls att upprepas hur många gånger som helst! Det finns även distans-webbkurser som man kan göra för att lära sig detta och då kan man låna hem en sån docka att träna på. Läs mer om detta på Life In Mind.

28694640724_186343c258_z

29205528162_40692500e6_z

Det bjöds också på modevisning från Ellos med LOPPIs toppbloggare. Jag såg ett och annat plagg som jag tänker leta upp. Bland annat så hade Jessica Olérs en superfin kappa som jag måste spana in 🙂

29179583982_0227416b97_z

Paula Uribe kom upp på scenen med sin yngsta sovandes i bärsele och bjöd på en snutt från en av hennes vloggar i samarbete med Viaplay. I vloggen skrämmer hon livet ur Hugo som har dukat upp med fredagsmys på soffan 😛 Jag som har totalfastnat på youtube tyckte såklart att detta var det bästa inslaget på eventet 🙂

 29238712131_3445e8d81b_z

Efter detta så fick Hugo och Paula alla på eventet att odla en liten mustasch och ta en selfie 🙂 Varför? Jo, för att vi inte ska glömma att den nya serien Swedish Dicks hade premiär på Viaplay iförrigår! Det är en ny komediserie med Peter Stormare och Johan Glans! Denna måste ni se, det ska i alla fall vi göra 🙂

28693300213_e69f61ce93_z

Haha! Sååå himla roligt!

 

 Efter eventet så fick alla med sig en goodiebag som Loppi hade fixat. Kul att få testa lite nya saker 🙂

29283741946_1778008734_z

 Det här var innehållet i våra goodies 🙂 Lite av varje kan man säga 🙂

    29287822125_399bfbf527_z

Sponsorer: Kids Zoo, Trygghansa, SiljaLine, Viaplay, me&I, Neutral, Matkomfort, Mathem, OTTO, Emmaljunga, Cleandrink 

Alla bilder i inlägget är tagna av Sandra Rogers utom dom bilderna på mig 😛

Tack LOPPI för ännu ett grymt event! Hoppas vi ses snart igen!

7 Comments

  • Emma - På Smällen!

   Jag vet faktiskt inte, men jag kan tänka mig att det kan vara dåligt fast jag är väldigt osäker. Jag som ammar ska ju inte äta tillskott, men jag blev osäker på om proteinpudding räknas som tillskott eller inte. Och om det inte är bra för mig som ammar så tänker jag att det förmodligen inte ska ges till barn.. Eller? Jag är jätteosäker på vad som gäller…

   • Mia

    Min son är 3 år, han fick en sån som mellanmål en dag, han åt halva, jag tänkte att det inte kunde vara så dåligt, typ alla som försöker vara hälsosamma äter ju sånt! Varför ska man inte äta tillskott? Jag åt typ vad som helst när jag ammade!

    • Emma - På Smällen!

     Ja, så tänkte jag också! Det är möjligt att man får äta sån här proteinpudding när man ammar, men träningstillskott ska man i alla fall undvika. Jag frågade på Livsmedelsverkets facebooksida för gravida och ammande och då svarade dom så här: Hej, Livsmedelsverket råder till försiktighet med kosttillskott och liknande produkter (t.ex. proteinpulver) under graviditet och amning. Anledningen är att det mycket sällan finns vetenskapliga data på om det är säkert. Vi vet helt enkelt inte om det kan påverka fostret eller det ammande barnet. Tyvärr upptäcks det också med jämna mellanrum att en del kosttillskott innehåller otillåtna och olämpliga substanser.

 • Mia

  Aha, ok. Nu är jag ingen proteinpulver ätare ändå iof, men jag åt såna Swebars som mellanmål när jag var gravid, bm sa att det var ok. Jaja, båda mina barn lever iaf och gjort är gjort! Angående proteinpudding och 3-åring så tänkte jag att det var nyttigare än yoghurt tex men det kanske inte är så…? Måste nog ta reda på detta!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.