Okategoriserade

Lång promenad och jobbfest

Idag har jag varit på en rejäl promenad med dubbelvagnen. Det tog nästan 2 timmar att promenera 7 km i både uppförsbackar och nedförsbackar. Lucas somnade i vagnen och Isadora höll sig vaken det mesta av promenaden men somnade som en stock hemma i babynestet istället 🙂 Detta blev mitt 4:e ”träningspass” denna veckan. Hoppas att resultaten av all träning börjar visa sig snart för det är mycket roligare då. Nu är det tredje veckan som jag tränar (men förra veckan hann jag bara med en lång promenad på 8 km – inga träningspass), så det borde ju börja märkas snart kan jag tycka, men än så länge fortsätter vågen att ticka uppåt. Jag antar att det är vatten som min kropp samlar på mig för det går ganska fort uppåt fortfarande. Någon som har nåt bra tips på hur man kan bli av med vatten i kroppen på ett hälsosamt och kontrollerat sätt? Jag ammar ju så jag är väldigt noga med att inte äventyra amningen på något vis.
  

Recension om Joolz Geo syskonvagn kommer snart!!!

I början av promenaden så låg Isadora och susade sött i den senaste prototypen av en ny produkt som är under utveckling hos BebbeLulu Babynest 🙂 Mer kan jag inte avslöja just nu – spännande! 
 

Den söta napphållaren på bilden är också från BebbeLulu Babynest – så söt med små hjärtan på ❤️

Efter promenaden så hann jag slänga i mig lite mat, städa lite hemma och sen fick jag hoppa in i duschen för jag och mamma (vi jobbar på samma ställe) skulle nämligen iväg på sommarfest på jobbet 🙂 Isadora fick också hänga på till festen. Jag vill verkligen inte ge flaska så hon får helt enkelt hänga med så länge som jag helammar.  

 Det gick jättebra att ha med sig Isadora. Hon var lugn och fin hela tiden även fast hon inte sov så mycket som hon brukar göra. Hon var vaken hela middagen och det märktes att det blev många intryck för henne så hon hade lite svårare att äta ocj kunde inte komma till ro och somna, men hon var knappt något gnällig alls. Efter middagen så var det dans, men då stannade inte jag och Isadora kvar. Jag tyckte att musiken var lite för hög för henne och jag kände att det var tillräckligt med intryck för henne ändå. På vägen hem somnade hon i vagnen i SleepCarrier så när vi kom hem så flyttade jag bara över SleepCarriern till hennes bedside Crib. Hon vaknade inte och om jag känner henne rätt så vaknar hon först imorgonbitti 🙂

  
Nu är jag helt slut så jag ska också sova – natti natti!

9 Comments

  • Sara

    Får jag fråga varför du inte vill ge flaska? Ersättning förstår jag, men urpumpad mjölk är ju oftast inga problem att ge efter att amningen är etablerad. 🙂

    • Emma - På Smällen!

      Jo, jag vet. Om jag verkligen skulle behöva så skulle jag pumpa ut och ge, men om det inte är absolut nödvändigt så vill jag vara tillgänglig för Isadora under hela tiden jag helammar. Det är ju ändå en kort tid tänker jag. Men största anledningen till att jag inte vill ge flaska är att jag är rädd för att det ska minska tiden jag ammar. Jag vill amma 9 mån – 1 år. Alla jag känner, även dom som ville amma längre, fick sluta ett tag efter att dom hade introducerat flaskan. Det kanske är en slump, men jag upplevde det ändå som alla följde samma mönster. Det gick till ungefär så här, först fick bebis flaska en gång och sen märkte dom att det gick bra så då blev det plötsligt fler tillfällen som dom var tvungna att ge flaskan. I samma veva så blev tillgången på mjölk mindre eftersom bröstpumpen inte stimulerade brösten lika bra som bebis. Bebis började krångla vid bröstet och blev inte nöjd och hade ofta svårt att ta bröstet på offentliga platser, i hemmet gick bättre. Det är mycket möjligt att det är slumpen, men jag har sett det hända så många gånger att det inte känns som slumpen för mig längre. Så min anledning till att jag inte vill ge flaska är att jag är väldigt rädd att förlora amningen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.