Okategoriserade

Lämnat bilen

Jag har precis kommit hem efter en resa till Borås med bilen. Det var en del fel på bilen, ganska enkla billiga fel som tur är 🙂 Sist jag besiktade en bil så slutade det med att den var avställd i ett halvår så jag är verkligen supernöjd med att det inte blir så den här gången 🙂 Felen som var var att typ alla lampor på bilen var trasiga, halvljuset, ett helljus, ett stoppljus + extra stoppljuset i bagageluckan och lamporna på nummerplåten. Halvljuset gick nyligen sönder, jag upptäckte det för nån vecka sen när jag inte lyckades få på halvljuset. Jag trodde att Lucas hade varit där och pillat, men det var lamporna som var trasiga. Besiktningsmannen såg ganska chockad ut att jag inte hade fixat det innan besiktningen, men jag försökte faktiskt, men det är rätt krångligt att byta på min Renault. Fransmännen har verkligen lyckats skapa bilar som är krångligare än krångligast och det tjänar såklart verkstan mycket pengar på… Men men, den har hängt med i 9 månader nu och än så länge så har jag bara köpt vinterdäck och lite glödlampor, håller den ett år till så är jag supernöjd 🙂

   

Jag skrev ju att jag har huvudvärk varje dag och även idag hade jag det, men det släppte under bilfärden så jag hoppas att det blir en lugn kväll nu. Det är sååååå krävande att vara hemma med sjuka barn. Men även om jag inte har varit ute på något speciellt så måste jag säga att det uppfriskar mycket att göra sig i ordning. Nu slipper jag i alla fall känna mig sunkig 🙂 Imorgon blir det nagelfix och sen ska jag iväg på julfest.

One Comment

  • Lisa

    Usch, bilar är nödvändigt ont tycker jag! Jag brukar alltid besiktiga bilen alldeles efter att jag gjort service, då vet jag att allt är okej och funkar (om jag ibtw har väldans otur såklart ?). Lycka till med bilen i fortsättningen dock ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.