Okategoriserade

Imorgon är sista chansen

Imorgon smäller det! Imorgon är sista dagen att rösta! Det går att rösta fram till klockan 23.59 imorgon och då kommer vi få veta vilka 5 bloggare som går vidare till finalen! Jag håller alla mina tummar och tår för att en av dom är jag!

Jag vill det här så himla mycket att jag till och med gick runt och frågade främmande människor på stan, men den gubben gick inte haha 😛 Folk kontrade med att dom måste läsa min blogg först så det är verkligen er läsare som det hänger på nu. Så om ni gillar min blogg – snälla rösta HÄR! ❤ Jag är högst upp i listan så ni hittar mig på en gång!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.