Okategoriserade

Gardiner till vardagsrummet

– I samarbete med Chilli –

Nu är det snart ett år sen som vi köpte huset – helt galet vad tiden går fort! Vi bodde in oss ganska så snabbt och jag packade upp det mesta av våra saker på mindre än en månad. Det kändes skönt att komma iordning snabbt 🙂 Men det är en sak som alltid tar sjukt lång tid för mig att fixa och det är gardiner! Oftast brukar jag tänka att det inte spelar så stor roll med gardiner, men när jag väl får upp dom så brukar jag bli chockad över den stora skillnaden. Det blir verkligen ett helt annat rum!

Just nu är jag på jakt efter ett par gardiner till vardagsrummet och till Isadoras rum. Jag har kikat lite på Chillis gardiner, dom har mycket att välja på och även bra priser – särskilt just nu!  Jag gillar långa, ljusa och luftiga gardiner, gärna vita och lite tranparenta, men efter att ha kikat på lite inspirationsbilder så funderar jag på att välja några andra än dom jag brukar välja. Jag är fortfarande inne på vita gardiner, men inte så tunna och genomskinliga som dom vi haft förut. Vad tror ni om dom här?

Öljettlängder sammet off-white

Dessa är lite mer heltäckande, men inte mörkläggning. Jag tror att dom blir snygga att hänga mellan fönstrena också och inte bara traditonellt vid sidorna av fönstrena – det blir lite mysigare då tror jag. Någon som har det så hemma?

Till Isadoras rum har jag tänkt rosa gardiner och fastnade för dom här fina med blommor. Eller så kanske jag tar något enfärgat rosa, jag ska fundera lite 🙂 Gardiner är bland det svåraste att välja tycker jag, men det är kul när man ser hur bra det blir 🙂

Öljettlängder Klara Duvrosa

Jag får fixa med detta när vi är tillbaka från Gran Canaria. Då ska jag ta lite före och efter bilder också för det är alltid så kul att se skillnaden 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.