Spanien

Ett livstecken

Vi kom iväg till Spanien och jag mår äntligen bättre. Jag mådde ganska dåligt dom första två dagarna här pga biverkningar från medicinerna jag hade fått, men nu har det äntligen släppt. Min hals gör knappt ont alls längre så jag behöver inget smärtstillande. Men jag är fortfarande väldigt trött av antibiotikan så vi håller oss hemma under denna veckan. Stranden får vänta, vi har ju ändå 2,5 vecka till här 🙂

Det är väldigt enkelt att vara här. Vi bor i ett charmigt radhus med allt vi kan tänkas behöva. På baksidan av huset ligger poolen som även har en barnpool och en bubbelpool. Här hänger vi om dagarna 🙂 Vi har gjort ordningen en låda med frukt och ätit som mellanmål och när vi blir hungriga går vi in och fixar lunch som vi äter på altanen. Barnen älskar att bada och hade helst badat hela dagen om dom hade fått.

Ikväll blir det fredagsmys 🙂 Barnen ska få se en film och jag och Victor kommer sitta på altanen och mysa en stund själva. Vi är så värda detta efter helvetesveckan vi hade hemma i Sverige innan vi åkte. Nu ska vi njuta!

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.