Okategoriserade

Det stora bebismötet!

Just det! Jag berättade ju aldrig vad det är vi ska göra i Stockholm denna veckan! Jo, jag och Isadora ska på Det stora bebismötet!  Det är en stor bebisträff för alla aprilmammor som har följts åt i facebookgruppen som jag har berättat om 🙂 Det ska bli så kul att se alla mammor IRL! Tänk, vissa av dom (inklusive jag) har följts åt sen innan plusset! Galet! Jag minns så tydligt den där BIM-tråden (Beräknad Icke Mens) på familjeliv och hur jag läste varenda ord som skrevs. Vi var på Bali när Isadora blev till i magen och det var några andra som också var på semester under ägglossningsveckan. Jag minns hur vi hejade på varandra inför varje potentiellt grav-symptom och bara av att minnas allt detta så blir jag sugen på en ny graviditet nu 😛 När vi hade plussat gick vi över till en facebook-grupp där vi inte längre var anonyma och det var först då som man fick ett ansikte på alla andra och nu känns det som att man känner vissa så väl att man redan vet vem dom är trots att man aldrig har träffats.

Jag och Isadora kommer vara borta hela helgen. Vi åker tåget upp tidigt på morgonen och bor över på Hotell Birger Jarl och sen flyger vi hem sent. Jag har valt att vi ska flyga hem sent för att jag ska få en dag att jobba lite på. Nästa vecka får vi nycklarna till huset och kommer antagligen ha fullt upp med flytten så jag behöver verkligen den här dagen. Jag har till och med frågat om jag kan få sen utcheckning just för att jag ska kunna jobba ostört.

Det är mysigt att bara åka iväg jag och Isadora, så som jag gjorde med Lucas när han var bebis, bara jag och han. Men jag saknar Lucas också när jag åker iväg. Jag längtar tills han blir lite äldre och lite enklare att ha med sig på resor igen. Nu för tiden så får Lucas myror i brallan och sitter inte still och rör sig heeeela tiden. Han är precis som en 3-åring ska vara, men det gör att det inte blir så lätt att ha med både honom och Isadora och dessutom packning på det. Men nästa år kanske det går att göra små weekends med båda barnen. Hoppas det 🙂

Det ska bli superskoj att se alla bebbarna live på lördag 🙂 Visst är det annat att se dom i verkligheten, när dom rör sig, bubblar och pratar 🙂

Här övar jag och Isadora på att säga mamma efter en liten stund ensam med pappa säger nämligen denna dockan ba-ba skrämmande likt pappa!

https://www.youtube.com/watch?v=nGXeHAfoxK4

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.