Okategoriserade

Danmarksbåten till The Reef

– Pressresa med Stena Line och The Reef –

Nu ligger jag i sängen jämte Lucas på The Reef. Vi bor i ett häftigt piratrum som jag kommer visa mer av i min vlogg från resan. Hotellet är alldeles amazing! Jag och Lucas har badat en timme (mellan 21-22) och han var i extas! Imorgon ska vi bada hela dagen! Vattenlandet är så häftigt!

Båtresan hit med Stena Line gick så snabbt! Det tog 3 timmar, men vi hade grejer att göra hela tiden så första gången vi tittade på klockan var kl 19.00 och då var det bara en kvart kvar av båtresan kvar. Först åt vi middag, sen spelade vi på enarmade banditer, hälsade på kaptenen, fiskade i fiskedammen, shoppade i outleten, dansade med tumlaren Happy och tillsist så köpte vi Lucas första godis som blev Jelly Beans 🙂 


Nu är jag så trött att jag snart däckar med telefonen i ansiktet. Jag får berätta mer imorgon 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.