Okategoriserade

Bra start på veckan

Det har varit kanonfint väder hela dagen, men lite blåsigt. Det hade nog varit kallt på stranden idag, men hemma på altanen så var det precis lagom. Det blir ju lätt lite för varmt i solen när det är alldeles vindstilla och inte nära till vatten så jag var helnöjd med både väder och blåst 🙂

Förutom att sola så har jag jobbat förmiddagen (under tiden som Isadora sov), nätshoppat, ätit lunch på altanen med Isadora, ätit jordgubbar till både efterrätt och mellanmål, bytt batterierna i bilnyckeln (nu slipper jag värma den i bh-n innan jag kan låsa upp bilen), hämtat paket och shoppat loss på Biltema haha ? Det har varit en bra dag 🙂

Imorgon ska det bli fint väder igen så då ska jag sola på altanen igen så nu får jag jobba lite så att jag kan chilla imorgon 🙂 Förresten, en av mina vänner sa att hon tyckte att det var väldigt intressant att läsa om mitt jobb som influencer och önskade att jag skrev mer om det. Jag har medvetet låtit bli att skriva om det eftersom jag har trott att ni tycker det är tråkigt och att jag kanske uppfattas som skrytig eller så. Berätta gärna, skulle ni tycka att det var intressant att läsa mer om det? Är det något speciellt som ni vill veta mer om?

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.