Videos

Äta ute med barn

Det var mysigt med restaurang idag 🙂 och det var verkligen en perfekt dag att gå på restaurang med barn idag 🙂 Vi är inte så vana vid att gå på restaurang med Lucas, men vi är nog vanare än vissa för vi går ändå lite då och då. Ibland blir det kaos och pannkaka och man får typ slänga i sig maten en och en och ibland funkar det rikigt bra! Idag var en sån dag som det funkade riktigt riktigt bra. Vi var där i 2,5 timme tillsammans med Siranee, Måns och Tilda. Tilda är 9 dagar äldre än Lucas och dom leker jättefint tillsammans. Det är verkligen en vänskap som jag vill fortsätta förvalta för Lucas skull 🙂 Det är så härligt att se hur dom samsas och hur dom till och med vill trösta varandra när den andra blir ledsen. Sist vi sågs så blev Lucas ledsen för att Tilda tog en av dom tre ballongerna som Lucas hade väldigt noggrant lagt på plats i en liten rad på golvet. Vi sa till Lucas att han skulle dela med sig, men när han blev alldeles förtvivlad så kom Tilda fram och gav ballongen till Lucas! Så himla omtänksamt av ett barn som bara är 1 år och 10 månader!

Idag var båda barnen på väldigt gott humör och lekte tillsammans utan att vi vuxna ens behövde hålla kolla på dom (givetvis höll vi koll, men jag menar att vi inte hade behövt göra det). Jag försökte filma när dom stod för sig själva och pratade om knapparna på Lucas skjorta, men då såg dom ju mig och tittade på kameran istället hehe 🙂 Men jag lyckades iaf filma lite när dom lekte med varandra 🙂

Den enda gången Lucas blev ledsen var när Tilda vill byta plats och stå där Lucas stod. När han blev ledsen flyttade hon sig för att hon trodde att hon snodde hans plats, men han fortsatte vara ledsen för han ville ju att hon skulle stå kvar där hon stod och fortsätta leka med honom!! Jag blir helt spagettimjuk i kroppen när jag tänker på att Lucas blir ledsen för att hans kompis inte vill leka mera! Han har en kompis!! Han har en kompis som han har valt och dom väljer själva vad dom ska leka 🙂 Min lille nalle har blivit STOOOOOR!!!

På restaurangen var dom här lamporna väldigt poppis. Båda barnen stod och beundrade dom medan dom bytte färg 🙂

IMG_2438-0.JPG

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.