Okategoriserade

5-kamp på Liseberg

Ikväll har jag varit iväg på Liseberg på 5-kamp med jobbet. Det har varit jättekul och träffa kollegorna och köra roliga minispel och jag har såklart promotat mig själv och bett varenda en att rösta på mig (nästan alla i alla fall). Det var lite pinsamt, men det var bara att släppa stoltheten och be om hjälp 🙂 Dom tyckte nog att jag var lite rolig haha!


Det var riktigt regnigt idag! Tur att man var utrustad med regnjacka och gummistövlar!

Nu är jag så trött så ögon går i kors på mig 🙂 Imorgon väntar en ny spännande dag med playdate så nu hoppar jag i säng innan jag somnar på datorn haha!

Glöm inte rösta på mig >HÄR<
Jag är nummer 1 i listan av nominerade.
Om jag behåller en 5:e plats ända till på söndag så går jag vidare till final!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.