Okategoriserade

Magsjukekarantän

Idag har varit en väldigt seg dag. Lucas är ju fortfarande i karantän eftersom han spydde i igårmorse, men om ingen har spytt imorgonbitti så kanske vi tar oss ut på en liten tur eller så 🙂 Jair är också sjuk och har legat halvt döende på soffan halva dagen medan pajasen Isadora har fått hela familjen att gapskratta. Ja, ni förstår varför när ni ser dom här bilderna haha!

Idag var det jag som lagade maten. Jag var sugen på att prova nåt nytt så jag och Lucas gjorde Malins tacopaj och det blev riktigt gott! Men tyvärr blev den inte fotovänlig för jag hade lite för låg temperatur så den ramlade mest ihop när man började skära i den. Men det var ju lika gott ändå 🙂 Barnen gillade också tacopajen 🙂 Vi brukade faktiskt göra tacopaj ganska så ofta förut, men istället för naturell crème fraîche så brukade vi ha en med paprika och chili smak – den kan jag verkligen rekommendera till er som vill ha det lite kryddigare 🙂

Malins bild – min paj såg inte ut som en paj haha 🙂

4 Comments

  • Sabina

    Jag tycker du skulle visat den ändå! Det hade visat på att livet inte är perfekt och att det ibland inte blir som man tänk. Istället för att bara visa upp ”perfekta” bilder

    • Emma - På Smällen!

      Ja, det kunde jag i och för sig gjort, men jag fick för mig att det var oschysst mot pajreceptet och så var jag lite sur för att Jair råkade peta sönder två sidor när han försökte rädda den, innan jag hann ta fram kameran… ? Men nästa gång ska jag använda både min bild och receptets bild – det kan bli kul!

  • Linda

    Håller med ovan talare 🙂 Allt är inte/blir perfekt. Bra att visa upp det emellanåt. Då andas bloggen äkthet.
    Svar: Ja det skall bli underbart! Sedan skall jag vlogga också så får vi se hur materialet blir,haha. Ja idag skiner solen här ändå. Men det är sådär krispigt kallt höstigt i luften. Idag skall jag fixa lite blommor här, plantera ut i rabatterna så dom kommer nästa år.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.