YEAAAHHH! Graviditetskilona är borta!

Tjooohooo så glad jag blev när jag ställde mig på vågen igår och min vikt landade på EXAKT 68 kilo! Nu är alla mina graviditetskilon äntligen borta! Nu börjar finliret! Nu är det bara 5 kg kvar till målet och då är jag nöjd! Det känns så jäkla bra 🙂

Jag har testat lite kläder imorse och jag kan säga att det är stor skillnad även om det är tydligt att jag inte har nåt målet ännu. Vissa byxor passade perfekt nu och andra gick fortfarande inte att stänga. Det ska bli spännande att se hur lång tid det tar innan jag når min målvikt. Jag har tecknat gymkort nu i alla fall och mitt mål är att komma igång med hållbar träning i form av pass på gymmet. Under föräldraledigheten så kommer jag satsa på lite fler träningspass, kanske 3-4 eller minst 3 i alla fall och sen när jag börjar jobba så kommer jag nog satsa på 2 pass i veckan. Jag tycker det är svårt att hinna med träningen när jag jobbar, då vill jag ju hellre vara med barnen.

Just det ja! Jag höll på att glömma! Nu när jag har nått mitt första träningsmål så har jag ju lovat mig själv en sak! Jo, nämligen att jag ska få nya träningskläder – tjooohoo! Jag vet precis vad jag ska skaffa, kan bara inte bestämma mig för vilken färg jag vill ha 🙂

traningsmal-uppnat

 
Om ni vill haka på min träningsmånad så har jag en grym rabattkod på 25%! Ange kod PASMALLEN25 så dras 25% av när ni köper ett program på World of Shape ?

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här