Vinnare i Gissa-bebis-tävlingen är…

Nu har jag utsett en vinnare i gissa-bebis-tävlingen som anordnades i samarbete med Jollyroom 🙂 Jag tycker det har varit en superkul tävling även om det har varit massor av jobb för mig att föra in alla 589 gissningar i ett excel-dokument 🙂 Men som tur är hann jag göra det innan Isadora föddes så nu behövde jag bara sortera lite i excel-dokumentet för att hitta vinnaren.

Det var faktiskt bara två gissningar som hade 3 rätt och av dom så var det en som hade rätt på datum men fel på tiden och den andra hade rätt tid men fel datum. Vinnaren gissade så här:

Flicka – 21:a april – 11.08 – 3605 gram – 51 cm

Rätt svar är:

Flicka – 21:a april – 13.55 – 3815 gram – 51 cm

Vinnaren i tävlingen är…

…@joisans!

Stort grattis till dig!!

Och stort tack till alla som var med och tävlade! Jag tyckte det var väldigt kul att så många deltog och att så många intensivt följde oss den 21:a april när Isadora tittade ut 🙂

  

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här