Vinn en Petite Cherie skötväska och en iNanny babyvakt

Wiie! Nu startar jag en riktig kanontävling i samarbete med Jollyroom här på bloggen! Den här gången kan ni vinna en Petite Cherie skötväska och en iNanny babyvakt upp till ett totalt värde av hela 2698 kr!!! Tokbra ju! Det här vill ni inte missa!

Vinnaren får alltså både en Petite Cherie Heritage Navy och valfri iNanny babyvakt – gå in HÄR och kolla vilken babyvakt som ni skulle vilja ha om ni vann!

20160304-225059-82259033.jpg

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är:

– Gå in HÄR och välj en av dom 4 babyvakterna från iNanny som du skulle vilja ha om du vann

– Kommentera inlägget och berätta vilken babyvakt du skulle vilja ha och motivera varför just Du ska vinna

Tävlingen avslutas fredagen den 11:e mars kl 21.00! 

Lycka till!

PS. Både skötväskan och babyvakterna hittar ni på Jollyrooms Jollyfest som håller på till den 17:e mars. Det kommer presenteras nya produkter varje dag! Spana gärna in alla erbjudanden!

Relaterade Inlägg

100 Kommentarer

 1. Jessica

  Jag skulle vilja vinna NM108! Vi flyttar väldigt snart till ett mycket större hus och då hade denna babyvakt varit perfekt! Man kanske inte är intill när bebisen sover på kvällen men kan ändå se att allt är bra! Skötväskan vill jag vinna bara för att den är så snygg!!! Så jag håller mina tummar stenhårt för denna vinst!

  Svara
 2. Sabina

  Jag håller tummar och tår att jag vinner en iNanny NM108 babyvakt video digital. Vi väntar tillskott i april och en babyvakt skulle underlätta hela sommaren för oss så vi kan vara ute i trädgården med storasyster medans lillebror ligger inne och sover, och jag kan se och höra honom och vara lugn

  Svara
 3. Camilla

  Skulle vilja vinna iNanny NM108. Bor i hus och är en ganska nojig mamma så vill gärna titta till dottern lite för ofta kanske. Hade varit skönt att kunna röra sig fritt i huset och ändå ha koll på henne utan att springa fram o tillbaks. har även 2 katter så har gärna dörren stängd men då är jag rädd för att inte höra henne. Så iNanny NM108 hade varit helt underbar att ha! 🙂 och att samtidigt kunna vinna den gööörsnygga väskan är ju inte fel.
  Så håller tummarna stenhårt fram till den 11! 🙂

  Svara
 4. Lyra Silva

  Önskar att vinna en iNanny NM108 Babyvakt Video Digital för att mitt barn är överallt i sängen, klättrar, hoppar och allt möjligt. Vi behöver en babyvakt som kan visa om vad han gör så att jag och min sambo har tid att koppla av från vardagen och enbart tänka på varandra och få tid till att vara ”oss” igen som vi inte fått vara på så länge… och bara titta på film och mysa.

  Svara
 5. Sofia blidell

  Jag vill jäääte jätte gärna vinna iNanny NM108 Babyvakt Video Digital Min vän har en likadan och säger att de är de bästa köp hon gjort och att jag bara “mååste” ha en För att slippa väcka bebisen varje gång man går in o “tittar till”. Enligt henne är det bösta uppfinningen ever. Dock med alla babysaker jag köpt nu har jag fått köpstopp. Så jag är för snål. Håller iallfal tummarna på vinst!

  Svara
 6. Ingela

  Åh! Skulle vilja vinna följande babyvakt till min stora syster och hennes sambo som fick en dotter med missbildning som har lett till flera operationer samt sjukhusvistelser. Wintra, som hon heter, föddes med igentäppt gång mellan svalg och näsa, vilket i sin tur gör att hon inte kan andas och fungera som en frisk bebis. En babyvakt skulle vara en enorm trygghet för dom i kombination med andningslarmet de har fått låna från sjukhuset. Så om jag vinner, kommer min storasyster få vinsten!

  http://www.jollyroom.se/produkter/inanny-nm108-babyvakt-video-digital

  Svara
 7. erica

  Fantastisk tävling!
  Jag håller tummarna stenhårt för en iNanny NM108 Babyvakt Video Digital. Vi flyttar till större hus om en månad och jag har fullkomlig panik att lillasyster ska sova i ett rum så långt bort från vårat. En iNanny NM108 Babyvakt Video Digital hade verkligen löst många av våra problem (nattlogistik, lek i trädgården med storasyster samtidigt som lillasyster sover och lugnat den otroligt oroliga mamman).
  En skötväska är inte heller något vi köpt till nr 2, pengarna har inte räckt till så att vinna en sådan hade varit en super bonus.
  Tack för fin blogg Emma!

  Svara
 8. Caroline

  Hej! Vilken bra give away, passar min familj utmärkt just nu. Vi skulle gärna vilja vinna iNanny N20. Vi har en kille på 21månader och lillebror kommer om 4,5vecka (planerat snitt, pga av stora komplikationer förra förlossningen) och vi vet inte hur tiden ska räcka till att ordna och fixa med allt innan. När vi väntade storebror var vi redan klara i vecka 23 .

  Hoppas, hoppas att vi vinner!
  /Caroline

  Svara
 9. Malin storm

  Oj vilken rolig tävling. Jag skulle gärna vilja vinna inanny N30 smart. 🙂 skulle gärna vilja ha en bättre babyvakt har en från biltema som inte är så väldans bra. Skulle bli super glad om jag vann. Och skötväskan är ju riktigt snygg. Mvh Malin

  Svara
 10. Anna N

  Skulle gärna vilja har en N30 om jag vann. Önskar att jag vann för jag har verkligen haft otur då det gäller babyvakter. Första jag hade var jag jättenöjd med men tyvärr gav den upp efter lång och trogen tjänst (och efter ett antal tapp i golvet). Köpte en ny begagnad på Blocket där säljare vid affären inte hittade babyvakten och drog tillbaka sin annons. Hittade då en annan också på Blocket som jag köpte men de visade sig att den var trasig och jag fick pengarna tillbaka. Fick då till slut en ny babyvakt av svärföräldrarna men denna är inte alls bra…kort räckvidd och visar ingen temperatur (laddar ur sig fort också). Så jag vore evigt tacksam om jag vann!

  Svara
 11. Tim

  Skulle vilja vinna så jag kan överraska sambon på hennes 25års dag 🙂
  iNanny NM108 hade vart en toppen vinst!!

  Svara
 12. Jessica Olofsson

  Jag skulle vilja vinna denna http://www.jollyroom.se/produkter/inanny-n30-smart-babyvakt-digital
  Fastnade för beskrivningen av ljudet. Eftersom jag har en grov hörselskada så är det lite skrämmande att inte höra om sonen vaknar ledsen eftersom sovrummen är på olika våningsplan. Min sambo tar nästan alla nätter som det är just nu. Jag vill också vara delaktig, men jag vaknar inte för jag hör inte. Vi hade en begagnad ett tag, men den var inte bra och den gick sedan sönder.

  Svara
 13. Erika Gripenstam

  Hej! Jsg skulle vilja vinna NM108.
  Vi bor snart i ett hus med sovrum på övre plan, så för att kunna röra sig lite mer i huset på kvällen med en babyvakt skulle vara toppen! Även för att kunna ha barnet ha ute på altanen.

  Svara
 14. Natalina

  Jag skulle vilja vinna inanny nm108. Detta för vi har ingen babyvakt och wilma kom ju för tidigt. Skulle va skönt att kunna ha koll ändå fastän hon sover. 🙂

  Svara
 15. Malin i Norge

  Om jag vann skulle jag vilja ha iNanny NM108. Min lilla tjej är van att sova med mig bredvid jämt. Nu vill vi börja vänja vid att sova ensam och det vore en sån trygghet för mig att både kunna se och höra henne även om jag inte är hos henne. Och en ny fin skötväska hade varit toppen till lillasyskonet som ska komma i slutet av sommaren 🙂

  Svara
 16. Nathalie Hedin

  Om jag skulle vinna så skulle jag välja: I nanny NM108, babyvakt video.

  Min motivering: Idag, den 5/3 så fick min bästavän sin fina dotter!
  Det är hennes första barn och jag är överspelt att få träffa den lilla prinsessan.
  Min bästavän har kämpat sig igenom riktigt tuffa situationer och idag står hon på egna ben med en fantastiskt fin dotter.
  Jag längtar att få se henne växa som mamma och jag tycker hon förtjänar en sådan fin skötväska!

  Svara
 17. Emma

  Nm108 skulle vi vilja vinna. Då kan “lillebror” ligga och sova och jag och storebror leka men ändå ha kontroll.

  Svara
 18. Johanna

  Skulle så gärna vilja vinna NM108. Har en nära vän vars barn gick bort i psd, vilket gjort mig extremt nojig över att något ska hända den lilla vi väntar. Att kunna hålla koll på både temperatur och bebis hade varit guld värt!!

  Svara
 19. Lisa Wahlberg

  Om ajag vann så skulle jag vilja ha denna.
  iNanny NM108 Babyvakt Video Digital
  Jag vill gärna vilja vinna för att vi har äntligen kommit igång med kvällsrutiner med den minsta. Men hade gärna haft en babyvakt som man såg sin bebis när hon sover.
  Håller tummarna för oss.

  Svara
 20. Tatyana

  Jag skulle vilja vinna den här: http://www.jollyroom.se/produkter/inanny-nm108-babyvakt-video-digital
  Då vårt sovrum är längst in i huset vore den perfekt. Då kan jag både vara inne och ute med Lin och Lova och leka och busa utan att oroa mig för att inte höra henne eller att något ska hända (katastroftankar), medan Saga får sova i lugn och ro utan att bli väckt stup i ett av sina systrar.
  Skötväskan skulle vara perfekt då vår har gått sönder 🙂

  Svara
 21. Frida Karlsson

  Ååhh Håller tummarna för en superfin skötväska och en babyvakt NM108! SÅ praktiskt när man nu har fått en liten, har tvåplans hus och inte vill att bebis ska väcka storebror i onödan. 🙂

  Svara
 22. Blivande sexbarnsmamma

  Önskar vinna denna iNanny N30 Digital.
  När sommaren kommer skulle det behövas en barnvakt då bebis sover inne och vi sitter ute! 😉

  Svara
 23. Elin

  Jag vill vinna en iNanny digital smart baby watch. Vi är en familj med tre barn mellan 5-10år och väntar tillökning i höst. Eftersom vi är en familj med mycket fart och fläkt så kommer vi att behöva en bra babyvakt när vi är ute och flänger. Eftersom vi bor i villa på landet kommer bebisen att få sova mycket ute dagtid och då vill jag vara säker på att jag hör om bebisen vaknar. iNanny baby watch verkar helt rätt för vår familj och våra behov.

  Svara
 24. Sandra S

  Jag hade valt iNanny NM108 Babyvakt Video Digital om jag vann! Nu med andra barnet så är vår gamla babyvakt väldigt sliten och går nog sönder när som helst, sladdarna är trasiga och vi får ladda batterierna varje kväll. Just nu behöver vi verkligen en ny, speciellt nu med två barn. Om bebis ligger i ett annat rum och sover och tvååringen härjar runt är det ibland svårt att höra om bebis har vaknat. Så detta vore såå perfekt! Skötväskan är ju himla snygg, och min gamla är också från första barnet och sjunger på sista versen. Vore så kul att vinna! Håller alla tummar 🙂

  Svara
 25. Elsa Jegerås Andersson

  Om jag vinner en iNanny NM108 Babyvakt Video Digital så har jag alltid skojat om att vi kan gå ner till Tildas och ta en glas öl när barnen har somnar (Restaurangen ligger på gatan utanför oss) Skämt o sido, så hade en babyvakt varit perfekt när jag ska hålla koll på lillasyster och leka med storebror (2 år) samtidigt.
  Skötväskan var ju skitsnygg!

  Svara
 26. CC

  Vore perfekt att vinna en av de fina babyvakterna med video till dess att vår bebis kommer i sommar. Att även få en snygg skötväska skulle underlätta ekonomin när alla inköp snart ska göras samtidigt. Hoppas!

  Svara
 27. Erika Andersson

  Vi ska bli föräldrar för första gången om några veckor. Då jag blivit arbetslös så är den ekonomiska situationen inte optimal och vi har fått välja bort vissa saker som vi egentligen skulle behöva/vilja ha. Vi skulle välja babywatch N30 för att öka känslan av säkerhet. Väskan skulle jag vilja ha för att den var väldigt snygg, och det är ju alltid roligt att få känna sig lite piffig efter en lång tid i gravidkläder och snart amningskläder. Håller tummarna!!!

  Svara
 28. Jennifer B

  iNanny NM108 Babyvakt Video Digital skulle jag behöva ha.

  Vår son har sedan han var 10 dagar haft problem med andningen (idag 1 år) så vore sån lättnad om jag skulle kunna få flytta honom till eget rum men ändå kunna ha koll på han! Håller tummarna!

  Svara
 29. Sabrina

  Det vore fantastiskt kul att vinna en NM 108 Babyvakt digital då vi väntar tillökning i juli och det skulle kännas skönt och säkert att vistas i andra rum medan den lille sover.
  Att vinna en så snygg skötväska vore ju alldeles strålande, som grädde på moset. 🙂

  Svara
 30. Julia M

  Jag skulle vilja vinna iNanny NM108 Babyvakt Video Digital då jag väntar första barnet och är en otroligt orolig människa så hade detta underlättat att kunna lämna bebis i ett annat rum utan att oroa ihjäl mig.

  Svara
 31. Christina Frisberg

  Jag skulle vilja vinna Nanny NM 108 Babyvakt Video Orginal Och skulle bli helt saligt lycklig över att få överraska min dotter som väntar sitt andra lilla troll, skulle kännas lyxigt då jag inte har möjligheten att kosta på ett sådant vansinnigt fint babypaket med egna medel 🙂 <3

  Svara
 32. Bea

  Jag skulle vilja vinna en N30. Den såg ut attt ha bra funktioner. Jag väntar mitt första barn i september. Jag har inte hunnit skaffa så mycket än. Babyvakt är en toppen grej att ha så jag hoppas på vinst

  Svara
 33. Jenny

  Vilken rolig tävling! Och med priser som skulle passa vår familj perfekt! Vi väntar också vårt andra barn i april . Att kunna leka med vår tvåårig, både ute och inne, och samtidigt ha full koll på den sovande bebisen skulle vara hur smidigt som helst. Skötväskan vi har haft till storasyster har vid det här laget gjort sitt, den är både opraktisk i modellen och börjar bli utsliten. Det är helt enkelt dags för en ny. Jag hoppas verkligen att vi vinner! I så fall skulle vi vilja ha iNanny NM108 Babyvakt Video Digital.

  Svara
 34. Setsuhen

  Här hemma skulle http://www.jollyroom.se/produkter/inanny-nm108-babyvakt-video-digital vara helt optimal. Liten och smidig vilket är ett krav då vi använder den både hemma i radhuset och när vi åker till stugan. Räckvidden är även den ett måste då det är mkt som ska fixas ute som inne både hemma och i stugan, och allra helst i sommar kommer de att behövas då det ska skrapas färg på tre byggnader i stugan. Dessa ska sen målas och då vill man kunna jobba, och vara säker på att höra när de små bestämmer sig för att vakna.
  Så nu håller vi tummar och tår!!

  Svara
 35. Alisa

  Om jag vinner skulle jag vilja ha iNanny NC112 Babyvakt Video Digital.
  Jag väntar mitt andra barn som är beräknat mindre än en månad, tanden var vi skulle köpa en sådan här men det har kommit emellan mycket tråkiga händelser och utgifter så vi har fått prioritera bort babyvakten tyvärr. Jag skulle vilja ha en nu för jag var så orolig med mitt första barn, kunde aldrig vara avslappnad. Han hade en jobbig start men problem med bl.a. Andningen så vore bra att ha en babyvakt med video nu för att känna sig lite lugnare

  Svara
 36. Nettan

  Åh vilken bra tävling, bebis till sommaren och vi är långt ifrån klara med alla inköp. Dels skötväska, tror den i tävlingen skulle passa liggdelen perfekt till vagnen vi köpt. Vi bor i lägenhet men spenderar hela somrarna i sommarhuset i Roslagen och då brukade en babyvakt vara toppen kommer jag ihåg sen barnen var bebisar. Nu är vår minsta 8 år och vi har ingen babyvakt kvar. N30 smart tror jag den hette med digital display och lång räckvidd, skulle vara super för oss att ha där. Vi kan röra oss ute och leka med stora barnen även när bebisen ligger inne och sover. Perfekt att se temperaturen också då det är svårt att reglera och ha en jämn temperatur i ett gammalt och litet hus.
  Håller tummarna!

  Svara
 37. Lina gustafsson

  Hejsan!
  Familjen Gustafsson önskar att vinna en babyvakt då vi får våran nummer 4 med BF 20 april. Har aldrig tidigare haft en babyvakt men denna gång tror jag inte vi klarar oss utan för våran idag yngsta är precis ett så det är väldigt tätt mellan dem och då kommer jag inte alltid ha dem sovande tillsammans med risk för att dem ska väcka varandra, denna babyvakt passa väldigt bra in i vårat liv just nu med snart 4 barn och stort hus där man även önskar att sitta utanför balkongdörren denna sommar utan att springa in var 5:e minut för att man hör ett litet ljud av tex en tappad napp utan då istället se att det faktiskt inte var något farligt och då få ett mera harmoniskt liv med maken efter att barnen har somnat. Ekonomiskt skulle det vara bra för oss att vinna denna då det blir mycket utgifter nu i samband med en till, eftersom dem är så tätt så är det ju mycket som inte går att ärvs då våran lilla tjej fortfarande behöver sina saker själv.
  Vi önskar vinna.
  iNanny NM108 Babyvakt Video Digital

  Tack för en läsvärd blogg!

  Svara
 38. Eline

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna en iNanny NM108 Babyvakt Video Digital så att jag kan slappna och känna mig trygg och inte behöva springa och titta till barne ( vårt arbetsnamn) hela tiden när han sover! Då får ju båda mer lugn och ro! Jag skulle verkligen behöva en skötväska för att jag har ingen än och denna var ju verkligen super snygg och inte så där “tråkig” som många skötväskor är! Precis en sådan som jag letar efter:) Kramar!

  Svara
 39. Mia Haapaharju

  Vilken grym tävling du håller i, om jag skulle vinna önskar jag mig denna: http://www.jollyroom.se/produkter/inanny-nc112-babyvakt-video-digital
  Är gravid med första barnet och det är mycket som ska inhandlas innan bebis är här. Denna babyvakt verkar vara jättesmidig då man kan koppla ihop den med sin smartphone eller platta. Vi håller på att förbereda oss för flytt till större lägenhet nu innan bebis kommer. Än så länge har vi inte köpt något till bebis för att underlätta flytten. Så det kommer bli mycket som behöver inhandlas på en gång sen. En babyvakt är ett måste för mig, är nog rätt så orolig av mig och har jag inte en sån kommer jag förmodligen att springa in och titta till bebis när h*n sover stup i kvarten. Denna hade gett mig lite mer lugn och ro då jag kan se och höra bebis även om jag inte är i samma rum. En snygg skötväska vill jag såklart ha, denna var riktigt läcker så denna vinsten hade vart toppen att vinna! Då blir jag en otroligt lycklig kvinna! 🙂
  Hälsningar Mia

  Svara
 40. Sofie L

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna iNanny NM108!
  Jag vill vinna babyvakten för att jag helt enkelt är en riktig prylnörd och älskar allt som har med bebisar att göra, dock är min sambo inte med på samma noter, han tycker tyvärr att det mesta är onödigt och jag får övertala han länge för att få köpa något nytt och har ständigt dåligt samvete över att lägga ut pengar på “onödiga” (Läs: “nödvändiga”) saker och känner aldrig att jag kan njuta av sakerna helt, småbarnstiden är ju så kort! Men skulle jag vinna så blir ju sakerna gratis och då kan ju sambon inte klaga 🙂 Och en ny skitsnygg skötväska skulle inte sitta fel,att byta ut mot våran slitna tråkiga skötväska och pimpa vagnen för vårpromenaderna med våran nyfödda. Mycket babbel från mej, jag vill vinna helt enkelt!
  Så nu hoppas jag vi har tur 🙂

  Sen måste jag bara erkänna att det är lite jobbigt att läsa din blogg den sista tiden då det är mycket fina magbilder och jag fick min lilla flicka i december och jag saknar min mage så mycket!! Det här var förmodligen min sista graviditet så jag klarar knappt av att se gravidmagar, så med klumpen i magen måste jag erkänna … att jag är riktigt avis på din mage!!! så nu fick jag det ur mej också 🙂

  Kram från mej!

  Svara
  • Emma - På Smällen igen!

   Måste bara svara på din kommentar 🙂 Jag förstår dig precis Sofie! Jag hade också svårt för det när jag hade fött Lucas. Jag saknade min gravidmage så grymt mycket att det kändes som jag bar på en sorg samtidigt som mitt liv verkligen inte hade kunnat bli bättre! Eller jo, allra lyckligast hade jag varit om jag hade haft en bebbe i magen och en på utsidan, samtidigt haha! Jag förstår dig helt enkelt <3 Kram!

   Svara
 41. Sandra - Gravid med första barnet

  Hade gärna vunnit iNanny NM108 eftersom vi bor i ett radhus med två våningar. Vill i framtiden kunna sitta på nedervåningen utan att känna oro när barnet sover på övervåningen.
  Skötväskan hade bara sett grymt snygg ut tillsammans med vagnen och oss föräldrar 😉

  Svara
 42. Johanna

  Jag vill så hemskt gärna ha en iNanny N30 Smart Babyvakt Digital!
  Jag väntar mitt första barn i augusti och är lite nervös då jag har nedsatt hörsel. Jag har otoskleros (opererat ena örat för det) och vet att jag kommer att sitta precis utanför barnrummet och lystna spänt efter tecken på att bebis har vaknat. Har jag en maskin som hjälper mig att kunna höra lite på distans så skulle det hjälpa mig att slappna av enormt mycket! Håller tummarna 🙂
  Kram

  Svara
 43. Emma Moberg

  Jag skulle mer än gärna vilja ha en iNanny NM108 Babyvakt Video Digital, här hemma om jag vann! Gravid med vårt första barn, beräknas komma i april 😉 och det är mycket som känns så osäkert och som man är rädd för som första gångs mamma redan nu.. Hur vet jag om det är för varmt? För kallt? Hur har jag koll på att hon andas hela tiden? Inte lyckats dra upp någon filt över ansiktet? Att katterna inte hoppat upp i hennes säng? Det är SÅ mycket jag vet jag kommer oroa mig för sen, och sitta bredvid och bevaka henne varje sekund när hon sover kommer ju inte fungera 🙂 därför skulle en babyvakt lätta mitt redan nervösa hjärta och förhoppningsvis underlätta min första tid som mamma 🙂

  Svara
 44. Elin Backström

  Hej!
  När det gäller sömn har vi i vår familj ända sedan sonen föddes för strax 3 år sedan kört på det som känns mest naturligt och som ger oss mest sömn. För oss stavas den lösningen samsovning. Vi samsover fortfarande och vi har även utökat familjen med en lillasyster på 3 månader. Storebror sover som han alltid gjort mellan oss föräldrar och lillasyster sover i en spjälsäng med avtagen sida bredvid mig. Enkelt, mysigt och framförallt sömnmaximerande! Jag skulle vilja vinna iNanny NM108, för att kunna ha bättre koll på trollen de timmar på kvällen innan vi vuxna går och lägger oss.

  Svara
 45. emma

  Jag skulle välja iNanny Nm 108 om jag vann. Är värd att vinna för att vi väntar vårt andra barn och hade ingen babyvakt med första men nu känner jag att det verkligen hade behövts med andra för att kunna hålla koll på den lille samtidigt som man har koll på den stora

  Svara
 46. Pernilla

  Skulle mer än gärna vilja ha en iNanny NM108 babyvakt video digital. Vilken lättnad att både kunna se och höra min dotter. Hon är allvarligt sjuk i SCID, Ohmens syndrome så ekonomin är inte på topp och vår babyvakt idag brusar hela tiden. Litar inte på den så jag går in på hennes rum flera gånger varje kväll och natt för att se så allt är okey. iNanny kanske kan lugna ner mig lite då jag och min sambo redan är så otroligt orolig för allt annat när det kommer till dotterns sjukdom.

  Svara
  • Pernilla

   Var bara tvungen att skrivs lite till som jag glömde i min kommentar. Alla dessa funktioner i denna babyvakt är rena drömmen, vilken glädje att kunna se dottern i monitorn även när det är mörkt och att den har tempertur koll osv. Säger verkligen WOW, vilken toppen babyvakt.

   Svara
 47. anneli

  Vill ha babyvakten med video för 799kr
  Har en babyvakt med endast ljud. Är det inget ljud är även babyvakten tyst vilket innebär att jag inte har någon aning om vad som händer där inne när hon inte låter. Sover så klart tänker många men som orolig mamma vill man vara säker på det och slippa inbilla sig massa annat.

  Svara
 48. Jennifer

  Inanny nm108-babyvakt video digital skulle vara underbart att vinna. Vi väntar nr:3 i sommar och det hade verkligen varit perfekt med en sådan här babywatcher så att man kan ha stenkoll på guldklimpen 🙂

  Svara
 49. Fredrika

  Två pigga katter i vårt hem,
  Inte alltid har vi koll på dem.
  Nanny NM108 Babyvakt Video Digital är den vi hoppas få,
  för i höst då kommer barnaskaran ökas till två.
  Vi hoppas slippa göra som förr,
  stänga de smås sovrumsdörr.
  På den fick vi ofta glänta,
  Så fort vi tyckte att hon flämta.

  Svara
 50. Sandra

  På söndag har lillebror bf och är i behov av både skötväska och babyvakt (som fungerar, till skillnad från vår) barnen sover på nedervåningen i källaren och vore skönt ha något att lita på låter om de vaknar för nu måste man springa upp o ner. En iNannyN30 skulle passa oss, om de låter kan vi gå ner och se efter vad det är som hänt. Skulle också vara en bra grej att ha i sommar på landet om bebis somnar o man själv sitter ute. Kul också att ha några nya grejer och inte ha allt från när storebror som är 2,5 år va bebis 😉

  Svara
 51. Sandra westlin

  En NM108 vore perfekt i vårt hus med tjocka timmerstommar överallt. Vilket gör att ljud från övervåningen inte hörs över huvudtaget ner till vardagsrummet!
  Med en NM108 kan iallafall mamma och pappa få liten mysig stund i vardagsrummet trots att tjejerna ligger tryggt på övervåningen!

  Svara
 52. Emelie Persson

  Vi skulle mer än gärna vilja vinna iNanny NM108 Babyvakt Video Digital, som vi länge kikat på.
  Då min dotter är snart 11 månader o bör flytta in i eget rum då vi stör varandra på nätterna.. Men jag vill inte flytta in henne utan en babyvakt, så jag verkligen hör och ser henne riktigt!
  Så denna vinst skulle hjälpt oss mycket, och skulle fått sova bättre på nätterna 😉 och skötväskan är ju bara så tjusig 🙂
  Tack!

  Svara
 53. Jenny eliasson

  Jag hoppas att vinna babyvakten med kamerafunktionen . Vi har en tvååring som vaknar på kvällarna, ibland kommer hon inte in till oss direkt utan busar oftast på sitt rum. Min sambo har nedsatt hörsel och hör inte alltid när hon har vaknat – därför skulle det hjälpa honom att upptäcka att hon har vaknat innan hon busar till det! 🙂

  Svara
 54. Mari B

  Jag skulle vilja vinna iNany N30 smart babyvakt digital.
  Jag vill vinna denna och skötväskan för jag precis fått ett plus på stickan och allt samlande till nedkomsten precis börjat. En babyvakt verkar väldigt smart att använda ex i vagnen ute.

  Svara
 55. Emelie Kelloniemi

  En Innany Nm108 babyvakt video digital skulle jag väldigt gärna vilja vinna, för vårt hus blir väldigt varmt fram mot våren/sommarn så skulle vara väldigt bra att kunna se dottern o temperaturen, också då vi är ute och leker med storebror på gården hade det varit extra bra med kamera då man ser henne.
  Och en ny skötväska skulle också vara väldigt bra just nu, Hoppas hoppas / Emelie

  Svara
 56. Elin

  Åh! Vore drömmen att få vinna iNanny N30 Smart Babyvakt Digital! Med första barnet så var det inga problem att ha hund och barn på kvällarna, men nu när mannen jobbar kvällar och nätter skulle det göra mitt liv tryggare att få vinna en babyvakt som gör kvällspromenaden lugn och skön istället för en stress och panik situation.
  Hoppas och håller tummarna med att få vinna till bebis som var beräknad den 5 mars!

  Svara
 57. Carolina Åhsberg

  Wow, vilken supertävling! 🙂

  Jag håller tummarna för en sådan här: http://www.jollyroom.se/produkter/inanny-nm108-babyvakt-video-digital – det skulle vara guld värt och en trygghet för oss som har sovrummet på ovanvåningen men som kanske själva spenderar mest tid på våningen under. Bebis kommer ju ha 2 syskon i skolåldern som behöver sysselsättas/aktiveras på annat sätt och då skulle det kännas som en otrolig trygghet att hela tiden också kunna ha koll på bebis oavsett var i huset man befinner sig.

  Svara
 58. Sofia

  I nanny babyvakt video digital skulle jag absolut vilja vinna och behöva då vi om en månad flyttar till större hus. Skulle vara så skönt med en bättre babyvakt plus en med kamera så sovrummen kommer vara på ett plan så man vet de sover tryggt när vi andra vill vara uppe på kvällarna samt att dottern ska få eget rum då.

  Svara
 59. Sofia Werlin: min hälsoresa och nybliven mamma

  Vilken superbra tävling!!
  Om jag vann skulle jag vilja ha iNanny NM108 Babyvakt Video Digital.

  Denna vinsten hade varit superbra, nu när jag ska flytta i slutet på april! Som ensamstående mamma till lilla Tuva-Li, som äntligen kommer få ett eget rum, känns det säkrare för mig som mamma att ha koll på henne när hon sover och vilar under dagen/nätterna.

  Då lugnar kanske mammanerverna sig lite mer!

  Svara
 60. Anna Schröder

  http://www.jollyroom.se/produkter/inanny-nc112-babyvakt-video-digital

  Vi har en 5månaders dotter som vi tränar att kunna sova utan oss på dagarna, men hon blir så ledsen när hon vaknar ensam. Innan hon vaknar ligger hon och gnyr och rör på sig. Denna babyvakt är ju väldigt känslig för ljud och ska ha en bra kamera varför det hade varit perfekt hos oss så vi kan se när hon börja vakna och gå in till henne så hon slipper bli så väldigt ledsen!

  Svara
 61. Josefine

  Jag skulle vilja vinna en NM108 så att jag skulle kunna känna mig trygg när Lilleman väl anländer.
  Trodde efter ett otroget ex (som fick barn med en annan) och missfall aldrig att jag skulle få mitt efterlängtade barn. Idag är det 20 dagar kvar till Bf och snart är han äntligen här.
  Kommer inte kunna släppa honom ur sikte, denna vinst hade gjort att jag kanske skulle våga för en stund

  Svara
 62. Thomas J

  Jag skulle vilja vinna inanny nm108. Då vi har en känslig liten kille som är väldigt lättväckt skulle denna vara grym att vinna. Efter 10 månader skulle det va guld att få lite egentid och kanske se en film ihop, få tid för varandra. Som pappaledig förstagångsförälder skulle det va skönt att hinna plocka undan, fixa mat och kanske även njuta av en kopp kaffe utan att va orolig, utan att han ska vakna storgråtande för att han inte hör en, vilket skulle funka med tvåvägskommunikationen, Sedan är det grymt med temperaturkollen då vi har solen in i lgh från morgon till kväll.

  Skötväskan är bara en bonus och skulle bli en glädjande present till tjejen. Detta skulle underlätta/hjälpa och glädja en förstagångs pappa..

  Svara
 63. Jossan

  Väntar vårt första barn första veckan i juni och skulle så gärna ha en iNanny NM108, läste din recension och den verkar ju så bra! Tack för en bra blogg 🙂

  Svara
 64. Therese Lodin

  Jag skulle gärna vilja vinna iNanny NM108 babyvakt video digital. Väntar första barnet i April och skulle lugna en mammas nerver av att kunna se sen lille genom kamera funktionen. Super snygg skötväska som skulle passa perfekt till vagnen. Så bra recension och bra blogg!

  Svara
 65. Laura

  Jag håller tummar och tår att jag vinner en iNanny NM108 babyvakt video digital. Jag och min man väntar vårt första barn den 9:e april och en babyvakt skulle verkligen hjälpa oss i vår nya, främmande men ljuvliga vardag. Då vi har en villa med stor trädgår kommer vi vara ute hela sommaren i trädgården så kommer vi att kunna dona och fixa i lugn och ro med vetskapen att den lilla sover gott.

  Svara
 66. Mia Korch

  Jag är gravid med vårt första barn och försöker förbereda så mycket som möjligt innan den lilla äntligen kommer.

  Denna underbara vinst hade verkligen vart till stor hjälp för en förvirrad blivande mamma!

  Hoppas på att vinna iNanny N30 Smart Babyvakt Digital

  Svara
 67. Sara K

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna iNanny NM108 Babyvakt Video Digital då vi bor i ett trevåningshus och jag hör rätt så dåligt så oroar mig över att jag inte ska höra bebis ordentligt förrän det blir gallskrik. Så hade varit jätteskönt med en sån här för att kunna hålla ordentlig koll. Och toppenbra med alla funktioner som termometer och night vision för att kunna stilla två nojiga själar! 🙂

  Svara
 68. SaraJohansson

  Jag hade valt iNanny NM108, den verkade super ha allt man kan tänka sig vela ha i en babyvakt! Väntar första barnet till 1/4 och denna babyvakt hade nog lugnat mina nerver så bebis kan sova ute/i ett annat rum och att man ändå har så bra koll under tiden! Denna hade underlättat enormt för oss då vi inte köpt någon babyvakt ännu för ekonomin inte är den bästa just nu.

  Svara
 69. Linda k wikström

  En iNanny nm108 med kamera vore perfekt!

  Vi har faktiskt aldrig haft en baby vakt till våra två äldre barn men känner att med trean vore det smidigt. Vi bor i ett stort hus och med tweenies i huset är det full rulle och att då kunna ha bebis sovandes i lugn och ro i rummet men ändå ha koll genom en babyvakt monitor vore smidigt! Samma med att vistas ute och inne under en varm dag – sömnen dagtid blir ju oftast bättre där det är svalt och med temperaturkollen är det enkelt att avgöra!

  Svara
 70. Nanny

  Lillebror är beräknad till i sommar och då underlättar en babyvakt otroligt mycket eftersom storasyster gärna springer in och ut så mycket det går. Att även kunna se temperaturen hos bebisen kan inte bli bättre, för visst oroar man sig för jämnan om det när dom är små.
  Namnet är löjligt passande i mitt fall och skötväskan är underbar! Den glassar vi gärna runt med i sommar och vinter!

  Svara
 71. Charlotte

  Jag skulle jätte gärna vilja vinnahttp://www.jollyroom.se/produkter/inanny-nm108-babyvakt-video-digital. Den hade varit perfekt för oss så vi kunde hålla koll på Lill fisen och då skulle han kunna sova ute lite också för jag är så rädd för att inte höra honom så därför har han inte fått sova ute än. Väskan är ju inte heller fy skam. Håller tummarna på att just detta går till oss

  Svara
 72. Madeleine Göransson

  Jag skulle vilka vinna babyvakten som heter iNanny NM108 Babyvakt Video digital .

  Jag vill vinna då vår andra babyvakt gett upp 🙁 Vi har sedan dotterns födsel använt babyvakten när hon sover då hon sover ute mkt och jsg vill ha henne under uppsikt då det händer så mkt skit nu. Sen vår gav upp har jag dörren öppen så jag ser vagnen hela sovpasset då det hänt så mkt skit på senare tid 🙁 Skötväskan är ett stort plus verkligen

  Svara
 73. liselotte

  Vilken fantastisk tävling! Vill gärna vinna iNanny NM108 Babyvakt Video Digital helt fantastiskt att både kunna se och höra babyn. Vill vinna för att kunna överraska min dotter med dessa fina saker, hon har precis fått sitt andra barn, och denna babyvakt skulle hjälpa henne mycket i vardagen.

  Svara
 74. Marica

  Vilken trevlig tävling och vilken tur att jag hittade hit sista dagen!
  Jag och mannen i mitt liv väntar vårt första barn i maj vilket är super spännande Jag skulle bli otroligt glad om vi vann en iNanny NM108 för jag är såå nervöst lagd och vill ha kontroll hela tiden, denna hjälpreda hade lugnat mig! Och skötväskan är ju super snygg!!
  Massa Kramar

  Svara
 75. Tom

  Att överraska sambon med den här hade varit alldeles underbart:
  http://www.jollyroom.se/produkter/inanny-nm108-babyvakt-video-digital

  Motivering:
  Vårt sittande mirakel är planerat att komma med snitt den 5 april om han inte vänder sig själv. Funderingarna och tankarna går i kors och vi håller verkligen alla tummar och tår för att allt ska gå vägen och helst att vår lilla buse vänder sig snart.
  Att vinna den här babyvakten och skötväskan hade varit rena drömmen. Tänk vilken lycka att kunna överräcka den allra finaste skötväskan till den finaste tjejen och därtill babyvakten som kommer att vara till så stor hjälp. Jag gillar speciellt att det är låg strålning då det är vårt viktigaste krav, allt annat är en bonus.

  Ha det så bra och lycka till med er förlossning!

  Svara
 76. Elinor

  Jag skulle gärna vilja vinna iNanny NM108 Babyvakt Video Digital. Den lilla bebisen kommer i april och det är vårt första barn och vi känner att vi vill kunna ha koll på bebisen hela tiden. Vi flyttar till ett radhus med två plan så därför vore det perfekt med en babyvakt!

  Svara
 77. Kristine

  Hej! Jag skulle bli överlycklig om jag vann en -nm108-babyvakt video digital. Vi förlorade vår bebis i vecka 20 i somras på grund av en otroligt ovanlig kromosom rubbning som inte var förenad med liv:( nu är vi gravida igen och jag skulle verkligen kunna andas ut om jag vann en babyvakt för att stilla en otroligt orolig mamma när vår son föds så vi kan hålla koll på honom från alla platser i huset. Kram Kristine

  Svara
 78. Sandra, Milla & Molly

  Jag har gått i terapi för mina katastroftankar och arbetar dagligen med de verktyg jag fått via dessa samtal. Med en “iNanny NM108 Babyvakt Video Digital” skulle jag bli ännu lugnare om nätterna när yngsta dottern sover. Men även på dagarna när hon sover ute i vagnen eller hon inne och vi andra i familjen är ute på gården. Skulle underlätta för oss alla!

  Svara
 79. Elin viani

  Hej!
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna en iNanny nm108!
  Vi väntar första bebis den 20/4 alltså om 40 dagar
  En babywatch och vagga är det sista vi behöver innan ankomst av vårat barn. Men just nu måste vi välja ett ut av det pga ekonomin och då blir det vaggan så bebis kan ligga “brevid” oss fast inte i samma säng när det behövs. Så en vinst av detta hade underlättat och tagit bort ett oros moment för oss nya föräldrar

  Svara
 80. Frida

  Hallå! Om jag skulle vinna skulle jag inte bry mig om vilken av babyvakterna jag fick. Vi köpte en babyvakt till vår snart 4 månader gamla son men när vi packade upp den insåg vi att den måste vara i pluggad i ett vägguttag för att fungera. Vi trodde den skulle vara “trådlös” eller batteridriven. Ursprungstanken var att ha den i vagnen när han ligger utomhus och sover men utan en lång förlängningssladd fugerar det inte. Skulle vara underbart att vinna en ny eftersom det första var en sån flopp!

  Svara
 81. Elina Larsen

  Det var ju just ödet att jag skulle tävla om detta hos dig ! Precis båda utav dessa du har på bilden satt jag och spana på idag , med valde att först köpa moewos babysitter och snart skall en moseskorg i petit cherie beställas. Det vore ju verkligen en dröm att få vinna denna då det ekonomiskt inte går att beställa allt på en och samma gång . Dessutom inte nu när jag gått ner till 25% i arbetstid pga väldigt lågt blodtryck och svimningsattacker.
  Jag hade studsat och lycka om denna vinst kunde få bli min, de kändes ändå som min vinst redan när jag såg bilden. För de är precis vad jag önskar mig ☺ lillebror håller sina minitummar inne i magen

  Svara
 82. Lovisa

  Jag skulle vilja vinna en iNanny nm108! Med sonen hade vi ingen babyvakt och det är faktiskt den enda “prylen” som jag kände att vi kanske skulle haft när jag tänker nu i efterhand. Lillasyster är beräknad om två veckor så denna vinst skulle passa helt perfekt!

  Svara
 83. Lee

  Vill vinna NM108! Vårt första bar kommer i maj! Jag och min sambo är oense om man kan lämna sin bebis ensam när hen sover exempelvis i sin babynest i sin spjälsäng i typ en timme och man går ur rummet för att laga mat eller ta en dusch. Min sambo är extremt ängslig och orolig och tycker att man ska ha koll HELA tiden. Jag är lite mer avslappnad. En babyvakt skulle nog lugna ner honom lite och han skulle nog lita på mig som mamma mer om jag har koll via en monitor. Eftersom vi är förstagångsföräldrar utan bekanta med barn blir det ju att köpa mycket. En snygg praktisk skötväska vill jag ju förstås vinna!

  Svara
 84. Theres

  Tack för en bra blogg. Jag skulle vilja vinna en iNanny NM108 Babyvakt Video Digital till min son! Vi har i dagsläget ingen för den gamla har hängt på i alldeles för många år så den har gått sönder! Vilket gör mig panik slagen för jag måste hela tiden ha “koll” på sonen hehe någon modersinstinkt tror jag Skulle bli väldigt glad! Kramis!

  Svara
 85. Jonna

  Hej! Guu vilken fin tävling!
  Jag skulle vilja vinna iNanny N30 Smart Babyvakt Digital. Vårt andra barn kommer i maj och vi har flyttat till ett radhus i två plan och jag tror att min hörselskadade man kommer ha riktigt svårt att höra bebisen i början ( vår dotter har lärt sig hur högt man måste skrika nu, lilla stackarn 😛 ) Vi har testat olika varianter med appar osv men det vore ju toppen att ha en riktig monitor. Dessutom stort plus för att den visar termometer om h*n skulle somna i vagnen eller så.
  Åh, jag vore såå glad om jag vann!
  (plus att vår förra skötväska sjunger på sista versen och HUR snygg är inte Petit Cherien!?)

  Det vore ju toppen att kunna kolla

  Svara
 86. Lina Sällberg

  Jag vill vinna babyvakten med videoövervakning, http://www.jollyroom.se/produkter/inanny-nm108-babyvakt-video-digital för att kunna övervaka sonen på ett bra sätt då han sover ensam i vår stora säng en stund på kvällen då han inte alls vill sova i spjälsängen sedan flera månader tillbaka. Med en babyvakt som bara har ljudsensor så har det fungerat tidigare, men nu har han lärt sig att krypa ned från sängen och då hör man inte alltid när han vaknat (då han inte alltid vaknar och är ledsen längre, som tidigare), och eftersom sovrummet ligger på ovanvåningen vill jag kunna se vad han gör, förhoppningsvis sover, så att jag snabbt kan gå upp så att ingen olycka sker i mörkret. den lilla egentid denna gosse ger oss är på kvällen den timme ungefär som han sover själv innan han vill ha sällskap!

  Svara
 87. Rebecca

  Hej!
  Jag skulle önska mig babyvakten iNanny NM108 Babyvakt Video Digital. Jag är ensamstående och väntar mitt andra barn till sommaren. En babyvakt skulle göra min vardag lite lättare då jag kommer att ha en fyraåring och en liten bebis. Kram

  Svara
 88. Johanna

  Jag önskar att få vinna iNanny NM 108. Väntar mitt första barn i april och skulle ha stort behov av en babyvakt, vi har alla sovrum på övervåningen och jag är väldigt orolig av mig så skulle känns mig betydligt lugnare med en sådan.. Och då ekonomin ej tillåter att jag kan köpa en själv vore det perfekt om jag vann en 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här