Vilken ska jag välja?

Vilken beslutsångest jag har alltså! Jag har haft nästan 9 månader på mig att bestämma mig för vilket babynest jag vill ha till vår bebis och just när jag hade bestämt mig så skickade min mamma sina senaste kreationer och då drabbades jag av ny beslutsångest. Nu får ni hjälpa mig, vilken ska jag välja?

Ni vet ju redan att min mamma syr babynest. Hon kommer sy upp två nest till mig, ett i rosa och ett i blått. Jag vet att inte bebis bryr sig om det ligger i ett rosa eller ett blått nest, men jag vill gärna dela upp det när bebisen är så liten att det inte går att se om det är en flicka eller en pojke.

Hur som helst så behöver jag smakråd för dom rosa nesten. Jag kan verkligen inte bestämma mig! Vilken ska jag välja?

    
 
Det lutar mest mot 1:an eller 3:an, men det är verkligen inte lätt alltså. Vilket av dessa tycker ni jag ska välja? Jag behöver verkligen bestämma mig för något nu!

Om ni är intresserade att beställa babynest av min mamma så får ni läsare 10% på er beställning, uppge bara att ni läser min blogg! Ni hittar henne på facebook här: Bebbelulu Babynest och på instagram här: @Bebbelulu_babynest

/Inlägget innehåller reklam

Relaterade Inlägg

29 Kommentarer

 1. Emma

  Alla är fina men röstar på 3:an. Din manna sydde två fina besten till mins tvillingdöttrars ankomst! Så fina! Lycka till med allt nu!

  Svara
 2. Johanna

  Åh så fina! 1an säger jag 🙂

  ville sy mitt själv, men kom på att jag hatar att sy.. Tur att en kompis ställde upp haha

  Svara
 3. Mia

  Nr 1! Jag hade ett babynest som din mamma sytt till min yngste son, vi hade det jättelänge, väldigt bra!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åhhh vad roligt att höra! Det lutar mot nummer 1 nu. Förut så var jag inne på nummer 3, men nu vill jag nog ha nummer 1 istället. Mamma ska sy ett ljusblått likadant som det rosa också 🙂

   Svara
 4. zarah

  Åh så svårt att välja! Men ettan tror jag nog var liiiiiite finare ❤
  Ett nest har jag redan men beställde en madrass till det av din mamma som jag blev supernöjd med! ☺ Hoppas bebis kommer snart så han får gosa ner sig där.

  Svara
 5. Carina

  Röstar på 3 an men tvåan var också helt underbar. Din mamma sydde ett till min lilla femma och det var så fint.

  Svara
 6. Lovisa

  Nr 1.

  Din mammas nest är fantastiskt fina! Jag köpte bedset av henne för några veckor sen och är såååå nöjd ???

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här