Tredje graviditeten

Vilken ska jag välja?

Vilken beslutsångest jag har alltså! Jag har haft nästan 9 månader på mig att bestämma mig för vilket babynest jag vill ha till vår bebis och just när jag hade bestämt mig så skickade min mamma sina senaste kreationer och då drabbades jag av ny beslutsångest. Nu får ni hjälpa mig, vilken ska jag välja?

Ni vet ju redan att min mamma syr babynest. Hon kommer sy upp två nest till mig, ett i rosa och ett i blått. Jag vet att inte bebis bryr sig om det ligger i ett rosa eller ett blått nest, men jag vill gärna dela upp det när bebisen är så liten att det inte går att se om det är en flicka eller en pojke.

Hur som helst så behöver jag smakråd för dom rosa nesten. Jag kan verkligen inte bestämma mig! Vilken ska jag välja?

    
 
Det lutar mest mot 1:an eller 3:an, men det är verkligen inte lätt alltså. Vilket av dessa tycker ni jag ska välja? Jag behöver verkligen bestämma mig för något nu!

Om ni är intresserade att beställa babynest av min mamma så får ni läsare 10% på er beställning, uppge bara att ni läser min blogg! Ni hittar henne på facebook här: Bebbelulu Babynest och på instagram här: @Bebbelulu_babynest

/Inlägget innehåller reklam

29 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.