Victor överraskade mig!

Igår överraskade Victor mig med en liten getaway för att fira vår 2-årsdag 🙂 Han hade bokat vårt favorithotell, Upper House, med spa och massage, såååå underbart! Jag blev väldigt överraskad för det trodde jag faktiskt inte eftersom man inte får ha barn på spa på Upper House.

Det var supermysigt även om det inte var lika mysigt att spa en och en som när jag och Victor strosar runt på spa tillsammans. Däremot var massagen så himla skön och välbehövlig. Det känns som det sliter ganska mycket på kroppen att amma och bära bebis på höften hela tiden så jag var nog ganska spänd.

Upper House’s fina restaurang är stängd på grund av corona, men det gjorde inget. Det var ganska skönt att bara hänga på hotellrummet också. Vi beställde Heaven 23s populära räkmackor till lunch och till middag blev det hamburgare från Butchers Market som vi åt på hotellrummet.

Tyvärr sov William som en kratta inatt (precis som han brukar göra) så både jag och Victor är supertrötta idag. Jag hoppas innerligt att det blir bättre snart. Jag tyckte ändå att det blev lite bättre när jag inte nattammade, men man orkar ju inte alltid stå på sig…

Frukosten var top notch precis som vanligt! Jag och Victor har fortfarande ätit lunch, så mätta blev vi 🙂

Nu ska vi laga arrabiata – vår nya favoriträtt!!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här