Vi har något att berätta!

Nu har vi något väldigt roligt att berätta och vi kan verkligen inte hålla det hemligt längre! Vår lille William ska bli storebror! Och Isadora och Lucas ska bli storasyskon till ytterligare ett litet syskon! Om allt går väl *peppar, peppar* så kommer vi vara sex i vår stora lilla familj i juli nästa år 🙂

Jag är i vecka 5 (går in i vecka 6 imorgon) så det är fortfarande supertidigt, men vi kunde helt enkelt inte hålla oss 🙂 Dessutom förstår jag inte vitsen med att vänta med att berätta ”ifall något händer”, för det är ju då som man kanske behöver stöd från omgivningen och absolut inte vill hålla det hemligt längre. Det var i alla fall vad jag lärde mig när jag fick missfall

Jag lärde mig också en annan väldigt viktigt sak och det är att man tjänar inget på att oroa sig, man kan ju aldrig veta hur det ska gå och då kanske man mår dåligt helt i onödan. Däremot så kommer man aldrig ångra att man varit glad, oavsett vad som händer 🙂

Dra i pekaren i mitten för att se när William klappar händerna!

Bebisen är beräknad 22.07.22 alltså 22:a juli 2022 – visst är det ett fint datum?! Precis som vår bröllopsdag 21.08.21 🙂 Det känns verkligen som det är ”meant to be”! Dessutom är det dagen efter min födelsedag så vi får se om bebis kommer som en födelsedagspresent eller inte. Haha! Men jag skulle inte tro det, alla våra tre har ju tittat ut senare än tänkt. Lucas på BF+2, Isadora BF+7 och William ville inte ens ut men blev tvingad ut på BF+12. Om jag skulle satsa en peng så skulle jag satsa på att denna bebis också kommer behöva tvingas ut! Haha! Men jag hoppas såklart inte det 🙂

Det kommer skilja 1 år och 11 månader på William och bebisen och det känns både spännande och lite läskigt 🙂 Jag tyckte 3 år som det är mellan Lucas och Isadora var väldigt bra för det var aldrig jobbigt, ingen syskonrivalitet eller tvåbarnschock. Nu förbereder jag mig på att det kan bli lite mer intensivt men jag hoppas att William och hans lillasyskon kommer bli tajta eftersom dom är så nära i ålder 🙂 Men överlag känner jag mig ganska lugn, jag har ju faktiskt världens bästa pappa till barnen och det bästa syskonteamet, Lucas och Isadora, som alltid är redo att hjälpa till eller leka med lillebrorsan. Ibland kan jag bli lite avundsjuk på William för jag hade också velat ha storasyskon som tagit hand om mig på det sättet som dom gör med William 🙂

Vi är allihopa såååååå lyckliga för den här nyheten! Missa inte barnens reaktion när dom fick veta, jag filmade deras reaktion och den kommer upp i stories idag!

Relaterade Inlägg

9 Kommentarer

 1. Gittan

  Stort grattis! Va roligt! Jag väntar oxå nr 4, är i v 27 och vår bebis är beräknad 22.02.22 lite kul datum. Tror ju inte det blir det då även jag gått över med de andra tre. Jag kan dock lugna dig lite med tankarna kring åldern. Jag har oxå två kullar, mina stora är 8,5 och 6,5 år, skiljer drygt två år på dem. Min lille och bebis kommer det skilja exakt 2 år på om allt går som planerat. Jag har aldrig upplevt att det varit jobbigt med två år mellan, tkr det är en perfekt ålderskillnad ☺️ De har så mycket glädje av varandra. De enda jag bävar inför denna gång är att ha två blöjbarn! Det hade jag aldrig sist då min dotter va blöjfri tidigt..

  Svara
 2. Hanna

  Stort grattis till er , vad roligt !🙏🏻😃
  Jag har precis plusat med nr 4 jag med , beräknat datum just nu är 220725 vilket skulle vara på storebrors födelsedag om den skulle komma då 🤪
  Nu hoppas jag bara att den lilla vill stanna kvar , jag hade ett ma i april som upptäcktes i vecka 12 och efter det fått två tidiga mf , så just nu har jag jätte svårt att våga känna något alls för detta men jag håller alla tummar och tår jag har att det var just denna lilla som var menad i våran familj 🙏🏻

  Svara
 3. Sara

  Grattis! Vi har 1år och 10 månader mellan våra pojkar och de har superstor glädje av varandra. Jätteroligt för er!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här