Okategoriserade

Veckohandling, pulled pork och tävling!

– Samarbete med Mat.se-

Den här veckan gick i racerfart framåt! Jair har jobbat sin allra första vecka på nya jobbet som bara är nattjobb och det har gått ganska så bra 🙂 Det är en stor omställning för allihopa, särskilt för Jair som måste kasta om dygnet på veckorna och sen tillbaka på helgerna. Jag försöker underlätta på alla sätt jag kan för att omställningen ska gå så smidigt som möjligt. Denna veckan har jag varit en riktig ”hemmafru” haha! Jag har tagit hand om barnen, städat, tvättat, handlat och lagat mat vissa av dagarna. Det är anledningen till att dom flesta blogginläggen har kommit upp sent på kvällarna och det är kanske därför jag har varit så trött också. Det är ett slitigt jobb att vara hemmafru och bloggare haha 🙂

Veckohandlingen inför helgen och hela nästa vecka gjorde jag på Mat.se på torsdagskvällen så lagom till fredagsmyset levererades alla matkassar 🙂 Det var så skönt att slippa åka och handla och nu har vi allt som behövs nästa vecka. Vi kanske måste komplettera med mjölk, juice och bröd bara, men det är ju sånt som man inte behöver åka till stora mataffären för att köpa.

Det blev en hel ocean med mat! Det hade knappt fått plats på bordet så jag packade inte ens upp allt innan jag tog bilden, men å andra sidan kanske det hade blivit en cool bild? Nästa gång.. 😀 Jair var nyvaken när maten kom så han gick mest och muttrade över att det inte skulle få plats i skåpen medan jag nöjt plockade in allt haha!

Igår lagade vi Pulled Pork för första gången (ja, jag vet – vi är ljusår efter alla andra)! När jag var på IKEA så köpte jag en gjutjärnsgryta för att laga i ugnen. Vi har inte haft någon ugnssäker gryta tidigare så därför har det inte blivit av att vi har lagat rätter som t.ex. pulled pork, men i huset har vi en spis som är perfekt för det. Det är nämligen en timer på den så man kan ställa in den på en tid som den ska starta  av sig självt 🙂Förresten, har ni sett att Mat.se har en tävling där ni kan vinna mat för en hel månad? Japp, 4000 kr kan man just nu vinna på deras instagram @matpunktse och facebooksida matpunktse, detta vill ni ju såklart inte missa! Klicka på länkarna och gå ner i flödet för att hitta tävlingarna 🙂

Och missa inte heller att ni just nu får 175 kr att handla för första gången ni handlar på Mat.se om ni använder rabattkoden ”PASMALLEN”!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.