Vårnyheter och stor kampanj med 25% rabatt!

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Nu har det börjat komma in vårnyheter hos Bubbleroom samtidigt som det är en stor kampanj med upp till 25% rabatt på Chiara Forthi & Happy Holly. Här kommer mina gobitar, både från vårnyheterna och från rean 🙂

Alltså den vita toppen! Jag är fullkomligt kär! Den är bland det finaste jag har sett! Och den rosa kavajen är en riktig must-have!

buv7
buv10
buv6
buv11

Top HÄR byxor HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Den svarta toppen till vänster är också en riktig favvo hos mig! Det kan nog både funka under en kavaj på jobbet och som festlig afterwork 🙂 Den blommiga jackan till höger är ett reafynd! Passa på medan den fortfarande finns kvar!

buv14
buv13
buv12
buv3

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Alla jackorna/kavajerna här under finner ni i den stora kampanjen med upp till 25% rabatt! Jag älskar den svarta skinnjackan, den är helt klart en av mina mest använda plagg, den går ihop med allt!

buv15
buhö17
buv2
buv1

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Jag vill också passa på att tipsa om att nya kunder får 10% rabatt på hela ordern när ni använder koden ”NEWWEB” 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här