Varför jag tycker om Alltid.se

Minns ni att jag i samarbete med Alltid.se tipsade om deras tjänst som är lite som Spotify fast för el? Alltid.se är en tjänst som tar över kundens elräkningar, jämnar ut dom så att det blir samma varje månad och dessutom sänker månadskostnaden. Låter det för bra för att vara sant? Det tyckte jag också så därför har jag själv provat och det blev billigare, men framför allt så var det skönt att få en fast kostnad. Tidigare så pendlade mina elräkningar mellan högt och lågt och så kom dom inte månadsvis heller utan varannan månad eller kvartalsvis beroende på om det var nätfaktura eller faktura på elförbrukningen. Nu har jag en jämn månadskostnad på 295 kr/mån 🙂

Elkostnad med alltid.se

Dessutom fick jag fritt Spotify i 3 månader när jag använde kampanjkoden som var till er läsare 🙂 Kampanjkoden är Emma och gäller fortfarande om ni också vill prova 🙂 Alltid.se är gratis och det är ingen bindningstid så ni har inget att förlora 🙂 Det är heller inga problem om man är bunden till en viss elleverantör för Alltid tar bara över fakturorna, du har fortfarande samma elleverantör men du betalar till Alltid istället som i sin tur betalar till elleverantören.

Alltid jobbar mycket med att uppmuntra sina kunder att leva mer hållbart genom att man kan samla Karma-poäng på deras sida som man sedan kan använda i Hållbarhetsshoppen som öppnar inom kort. Karma kan man samla genom att bland annat cykla, äta vegetariskt eller sopsortera. Just nu kan man dessutom gå in och tävla om BMW:s coola elbil i3 som en lycklig vinnare kommer få köra i ett helt år! Jag är självklart med och tävlar 🙂 Tävlingen pågår till och med 31:a augusti.

DSC00081

/I samarbete med Alltid.se

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här