Vår- och sommarfavoriter som även passar gravidmagen

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Jag tror inte att jag är den enda som följer coronavirus-utvecklingen slaviskt, men efter allt detta så blir det en sommar i år också. Vi har ställt in oss på en sommar i Sverige och ser framemot bröllop på en ö i Smögen och förhoppningsvis sol och bad 🙂

Jag har köpte lite nytt som passar gravidmagen i sommar eftersom jag knappt har något sedan innan. Alla plaggen är vanliga plagg, alltså inte gravidplagg, men jag fick gå upp en storlek från vad jag brukar ha. Jag hoppas på att kunna använda alla kläderna även efter graviditeten 🙂 Jag ser verkligen framemot att få visa upp gravidbulan i dessa kjolar och klänningar 🙂

Den här outfiten är jag fullständigt förälskad i! Den är såååå jag! Jag tror nog att det får bli denna på bröllopet i Smögen 🙂

dsc01257
dsc01265
dsc01261

Topp HÄR och kjol HÄR

Leopardkjolen känns som en sån där kjol som jag kommer bo i denna sommarn – älskar den! Jag gillar även kombon med den rosa stickade tröjan 🙂 Mysigt!

dsc01281
dsc01280
dsc01271
dsc01269

Stickad tröja HÄR / Leopardkjol HÄR / Vit topp HÄR

Den här klänningen bara skriker mitt namn så den köpte jag även om jag är osäker på om gravidmagen kommer funka i den eller inte. Den kommer bli väl använd efter graviditeten, det är en sak som är säker 🙂

dsc01295
dsc01298
dsc01304

URSÖT klänning HÄR

Den vita kjolen kände jag också var ett sånt där perfekt plagg att ha i sommar 🙂 Så fin! 🙂

dsc01285
dsc01288
dsc01310
dsc01309

Paljettopp HÄR / Vit kjol HÄR / Leopardklänning HÄR

Den tunna jackan är verkligen en vårfavorit! Älskar färgerna! Underbara! 🙂

dsc01322
dsc01319

Jacka HÄR

Tips! Om du är ny kund får du 10% rabatt om du använder koden ”NEWWEB” 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här