Vad är Fitnessfighten?

Ni är flera som har frågat: Vad är Fitnessfighten? Så nu tänkte jag förklara. Fitnessfighten är ett kost- och träningsprogram och en tävling på samma gång 🙂 Fitnessfighten startar den 1:a varje månad och pågår i 30 dagar. Under dessa 30 dagar äter man efter ett speciellt kostprogram anpassat för om man är kvinna eller man (och för om man till exempel ammar som jag gjorde förra gången jag körde Fitnessfighten).

Träningen består av ca 20 minuter kondition och 40 min styrketräning. Alla övningar kan man göra hemma eller på gymmet. Om man inte har några vikter hemma så kan man fylla PET-flaskor med vatten. Alla kan alltså vara med även om man inte har gymkort eller utrustning.

Fitnessfighten är också en tävling där första priset är 15 000 kr + en pulsklocka värde 2600 kr! Dom 5 främsta finalisterna vinner pris 🙂 Snacka om en morot för att hålla motveringen uppe!!! 😀

Läs mer om Fitnessfighten HÄR!

fitnessfighten-exempel

 

Vill man inte vara med och tävla eller om man vill börja vilken dag som helst i månaden så kan man köra Kick-start-programmet istället. Det är exakt samma förutom att det är ingen tävling och man kan börja vilken dag som helst 😀 Jag är inte med och tävlar så egentligen kör jag Kick-start-programmet (men jag låtsas att jag är en Fitnessfightare för det är mycket roligare :P).

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här