Utflykt till bibblan och träning

Idag har jag, Lucas och Isadora varit på biblioteket och myst. Det har gått ganska bra med trotsen idag, han hade ett utbrott precis innan vi gick men lugnade sig när jag förklarade att om han gråter så kommer hans Brasilien-T-shirt (som han älskar) att bli blöt. Det blev en bra dag och vi hade det jättemysigt på biblioteket. 

  
Jag, Lucas och Isadora läste några böcker tillsammans. Båda barnen satt som små ljus och tittade på boken när jag läste. 

  

 När Isadora började bli trött så la jag ner henne i vagnen och gosade ner mig med Lucas i ett litet krypin fullt med saccosäckar. Isadora låg lugnt i vagnen och pratade med sig själv medan vi läste 🙂

 

Det är 4 km tur och retur till biblioteket och hela sträckan åkte Lucas på sin springcykel! Han var så duktig och lyssnade hela tiden på vad jag sa, men det gäller att vara med och hålla koll hela tiden för han glömmer bort sig ibland, t.ex. när han ser nån kul vattenpöl som han vill köra igenom. Men han lyssnar alltid på mig så jag är inte orolig att han inte ska göra som jag säger. Vi är ute med cykeln nästan varje dag så då tränar vi honom att stanna vid varje vägkorsning för att han ska lära sig att vi stannar alltid och tittar innan vi går över vägen. Han är snabb på cykeln nu, om han skulle vilja så kan han utan vidare cykla ifrån mig så det gäller verkligen att han lyssnar.

  
När vi kom hem från biblioteket så var Jair redan hemma så då passade jag på att äta en snabbis innan jag gav mig iväg på 60 min spinning 🙂 Nu är jag alldeles öm i benen, men det känns så himla bra! Vågen står stilla sen i söndags. Jag längtar efter att se nya resultat på vågen, men det brukar gå som i trappsteg för mig så det är bara att köra på så kommer dom snart 🙂 Jag har inte vågat mäta mig för det brukar alltid ta lite tid innan det syns på måtten för mig och jag brukar jämt bli så besviken, det brukar vara en riktig motivationsdödare, så mäter mig göra jag först när jag är under 70 kg 🙂

  

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

  1. Marie Alvas mamma

    Jag undrar om ni testat springcykeln på grus eller vet om den funkar på grusväg? Vi bor nämligen på grusväg så jag funderar på om det skulle fungera.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här