Uppsägningsavtalet är påskrivet – dags att fira!

Idag har jag varit och skrivit på mitt uppsägningsavtal. Jag har drömt och våndats över det hela natten, det har verkligen varit en jättestor oro, särskilt eftersom jag har ganska mycket att förlora på ett dåligt avtal och det finns tyvärr kryphål kring gravida och föräldralediga.

Klänningen hittar ni HÄR!

Det kändes ändå ganska bra när jag åkte iväg till jobbet. Jag hade en bra känsla och som tur var så var min känsla rätt 🙂 Mitt jobb hade skrivit ihop ett schysst uppsägningsavtal som innebar att jag inte gick miste om nånting (förutom föräldralönen – obs! inte samma sak som föräldrapenning). Det kunde verkligen inte bli bättre. Jag är så tacksam!

Den här perioden har orsakat så mycket oro och stress så nu när det äntligen är över så känner jag att jag skulle vilja fira! Känns lite konstigt att fira men i och med att det blev så bra som det blev så vill jag göra det 🙂 så tacksam!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här