Ultraspäckat schema med massa saker att göra!

Denna veckan blir en ultraspäckad vecka in i minsta detalj! Jag tycker att det är kul när det händer grejer, men jag tror att jag kommer vara ganska trött när denna veckan är slut… eller vad tror ni?

På kvällarna när jag kommer hem från jobbet så brukar jag dessutom träna och bloggjobba så det här blir nog en vecka med högt tempo! Det jag ser framemot allra mest just nu är att få åka till krockskyddsinstitutet i Linköping med Axkid. Det ska bli jättespännande!

Jag ser också framemot Isadoras kalas, men inte alla förberedelserna. Det är tur att vi just nu är tre vuxna i hushållet för nu kunde jag delegera städning och sånt till Jair och Ian. Jag hoppas  att det ska räcka med att jag fixar med dekorationer och presenter för det är ju dom roligaste sakerna att göra 🙂

Tisdag blir nog en kul jobbdag för då är det dags för kick-off i ett av projekten som jag jobbar. Vi ska vara i fabriken i Borås så det blir lite miljöombyte vilket alltid är kul 🙂

På söndag ska vi äntligen gå handledarkurs för att Jair ska kunna övningsköra med mig. Jair har nu kommit så långt med sitt körkort att han kör på både 50- och 70-väg så nu är det dags. Jag har inte vågat låta Jair övningsköra med mig innan, men nu har han kommit så långt med sin övningskörning i körskolan att det börjar bli dags att träna inför uppkörningen och då är det ju nice om jag kan hjälpa till lite 🙂 Gud vad jag längtar tills han får det där körkortet nu! Vilken lättnad det blir 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här