TVÅ ÅR TILLSAMMANS

Idag har jag och Victor varit tillsammans i två år! Förstår ni hur galet, inte tjugo-TVÅ år utan bara TVÅ år! Det känns ju som att vi har tillbringat en hel livstid tillsammans, samtidigt som att vi fortfarande är precis lika förälskade i varandra. Den första förälskelsen la sig aldrig och jag hoppas att den aldrig kommer göra det. Under dessa år har vi vuxit till att bli mer än bara ett kärlekspar, vi är även bästa vänner och själsfränder på det allra djupaste planet. Jag har aldrig känt mig så nära någon förut som med Victor. Jag har aldrig älskat så innerligt eller känt mig så trygg, som att allt löser sig så länge det är han och jag. Jag är verkligen så tacksam över att få dela livet med honom.

Jag och Victor på vår allra första bild tillsammans i mars 2019. Vi var ju lite hemlighetsfulla där ett tag 🙂

Innan jag och Victor blev ett par så dejtade vi i tre veckor. Vi träffades alltid ute på restaurang och jag minns den tiden som pirrig, sprudlande, massor av endorfiner, god mat och lyxiga drinkar. Notan för dejterna var inte nådig, men vad gör väl det om hundra år! Victor brukar säga att det var värt det för han skulle aldrig ångra en dejt med mig ❤️

Victor pratade alltid om min utstrålning och mitt leende, så när jag fick den här lyckokakan på ett restaurangbesök så var jag ju tvungen att ta en bild 🙂

Idag var dagen som vi gick från att säga ”jag mer än tycker om dig” till ”jag älskar dig” ❤️ Det var Victor som sa det först som den sanna romantikern han är 🙂 Däremot var det jag som tog intiativet att kyssas först – på allra första dejten!

Första sommarn reste vi tillsammans hela familjen och det tog inte lång tid innan känslan av att det alltid har varit vi, infann sig.

Just det, det blev också massor av helgfrukostar med bananpannkakor – Victors specialitet!

När vi hade varit tillsammans i ett halvår rövade Victor bort mig och överraskade mig ordentligt.

Gissa om jag blev överraskad när vi gick på ett flygplan och jag hörde flygvärdinnan säga att det var Mallorca vi skulle till!

Mallorca chockade han mig med det vackraste frieriet! Herregud vad jag älskar den här mannen alltså!

I början på december fick vi veta att vi skulle bli en till!

Lyckan att få göra denna resan tillsammans med honom. Min största kärlek, själsfrände och bästa vän är obeskrivlig.

Foto: https://wanderings.se

I augusti förra året gjorde vi allt, verkligen ALLT, för att vräka ungen, men han ville inte ut! Den 22:a augusti, 12 dagar försent, så bestämde han sig tillslut för att det var dags att komma ut 🙂

William är verkligen så efterlängtad av hela familjen. Lucas och Isadora tävlar FORTFARANDE om vem som ska få hålla och ju större han blir ju roligare har dom tillsammans 🙂

Foto: https://wanderings.se

Jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är för allt livet har gett mig. Jag är evigt tacksam för att jag får uppleva äkta kärlek och dela mitt liv tillsammans med min själsfrände. Nu ser jag inte bara fram mot livet tillsammans med mina barn, jag ser även framemot livet efter att dom har flyttat ut och jag och Victor ska bli pensionärer 🙂 Jag ser framemot varje dag tillsammans och vaknar upp lika tacksam varje morgon. Jag är såååå lycklig över att jag har dig älskling och att tiden ändå inte går så snabbt. Vi har varit tillsammans i två år, men det känns som vi har varit tillsammans i minst tjugoTVÅ! Jag älskar dig älskling!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

  1. M

    Grattis till 2 fina år ihop och vad ni har hunnit med. Jag och min man firar 15 år ihop i år (träffades tidigt) och vi är fortfarande så kära i varandra ♥️. Nu ser vi fram emot barn nr 3 till midsommar. Låt oss njuta av många fler år med våra kära män! 😊

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här