Träning efter uppehåll

Idag kör jag äntligen igång med träningen igen efter 3 veckors vila! Fy mig för att jag har tagit semester så länge från träningen… Men det har varit svårt att få till det med både badstrand och träning! Det har ju varit så himla fint väder så jag har inte velat lämna stranden innan 18 på kvällen och då blir det ju svårt att hinna till gymmet!!

Men idag har min underbara Jair röjt vägen för mig och sett till att det inte finns några hinder för att sticka iväg till gymmet! Det gjorde han igår också, men då visade det sig att pumpen var inställd så då blev det ingen träning iaf.

Idag blir det monsterspinning med bästa instruktören som skojar och inte slutar le fast det är skitjobbigt! Det gillar jag!!!

20130729-171158.jpg

Har fortfarande inte hittat nån oversize-träningstopp som jag gillar så idag blev det en vanlig topp som är för sliten för att använda till annat, men skitsamma!

Status på viktfronten är nu 4,1 kg kvar av graviditet och ytterligare 5 kg kvar ner till trivselvikten. Jag väntar med att köpa byxor tills jag kommit under 70 kg. Det får vara min morot helt enkelt!

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här