Tokig dag igår med polisselfie och nattbad

Den här dagen började riktigt segt! Jag hade så fruktansvärt kul igår och kvällen slutade riktigt sent. Jag minns inte ens när jag la mig så sent sist haha!

Igår tog Jacke ut mig på äventyr igen. Hon hade massor av saker planerat men det slutade med att vi hamnade på en uteservering precis intill en bensinmack som säljer supergoda köttspett. På restaurangen mötte vi upp en av Jackes vänner och vi hade dom roligaste konversationerna! Jag skrattade nästan hela tiden och just igår var jag extra glad över att jag kan portugisiska och kan ta del av såna konversationer.

När vi hade suttit på restaurangen en bra stund så dök det upp en tungt beväpnad polis. Det är en ganska vanlig syn i Brasilien, men det är inte alla som går runt med såna stora vapen och därför ville jag gärna ta en bild till bloggen. Jairs vän gick fram till polisen för att fråga om jag fick ta en bild, men hon gjorde inte det på portugisiska utan hon låtsades vara en turist som typ stammade spanska. Vi andra som satt kvar vid bordet och höll på att dö av skratt och den stackars polisen fattade inte ett ord vad hon sa. Haha! Men efter lite gestikulerande och pekande på mig med kameran så sa polisen att självklart kunde jag få ta en bild med honom. Jag hade egentligen tänkt ta en bild på honom, men bilden blev istället en selfie med honom för ingen av tjejerna lyckades trycka på kamerans avtryckare. Haha!

Vi hade såååå himlans kul igår och när vi kom hem så fortsatte det roliga fast tillsammans med familjen. När barnen hade somnat gick jag ner till portvakten och frågade om vi fick bada bastu och i poolen. Klockan var halv ett på natten och portvakten skrattade bara och sa att ingen har gjort det förut, men visst gick det bra. Jag trodde att han skulle säga nej så jag var tydlig med att säga att vi svenskar är lite tokiga och badar bara bastu om vattnet i poolen är kallt, vilket det är här på natten. Så mitt i natten gick jag, Ian och Jacke ner till poolområdet, hoppade in i bastun och svettades en stund innan vi hoppade i poolen. Det var riktigt riktigt skönt! Jag gör gärna om det igen 🙂

Igår kände jag mig som att jag var 10 år yngre. Haha! Jag älskar mitt liv som det är, men det är förbaskat kul att få vara lite galen ibland också 🙂 I vanliga fall är jag inte så här tokig haha!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här