Tips till kommande födelsedagar + 15% rabatt!

– Inlägget är reklam för Lekmer och innehåller annonslänkar – 

När jag tittar ut genom fönstret känns det som vi är mitt i vintern, men jag vet ju att det är slutet på januari och bara 1,5 månad kvar tills Lucas födelsedag. Jag har redan lurat på födelsedagspresenter till honom och precis köpt två stycken faktiskt. Jag tänkte att jag skulle passa på att tipsa om några bra födelsedagspresenter till er som har barn som fyller nu på våren 🙂

  1. Lucas har önskat sig “blinkande skor” i en evighet nu 🙂 Jag har inte velat köpa för oftast är det plastig sk*t och jag prioriterar att barnen använder bra skor. Men nu har jag hittat en bra sko som blinkar så den har jag köpt till Lucas! Dessutom med 30% rea just nu + 15% extra med koden WINTERDEALS15, inte dåligt va?! Dom jag köpte är slutsålda men ni hittar dom nya modellerna HÄR / HÄR / HÄR / HÄR / HÄR! Dom finns även i vit/ljusrosa med glitter, rosa och rosa/marinblå HÄR / HÄR / HÄR!

2. Ett annat hett tips är att just nu har Lekmer stor rea på allt sitt lego. Det är mellan 15-30% rabatt men sista dagen är IDAG!

Det här tåget från Lego City med tillhörande fjärrkontroll gick hem både hos stora och små 🙂

3. Ska ni resa nånstans under våren eller tidig sommar? Vi ska ju till Cypern och då tänkte jag att min lille fisk Lucas skulle få sina första simfötter 🙂 Jag fick mina första simfötter när vi skulle till Cypern och minns än idag hur mycket vi snorklade i det klara vattnet! Ni hittar massor av vattenleksaker och simfötter HÄR!

4. Springcykel, trehjuling eller vanlig cykel! Perfekt present till ett vår barn! Jag kan varmt rekommendera springcykel eller balanscykel som det också heter. Såååå lärorikt och gör att man ofta slipper stödhjul 🙂 Ni hittar cyklar från 249 kr HÄR!

Sommarn då Lucas var 3 år var året då han lärde sig cykla med springcykel. Jag tänker att det nog blir samma för Isadora denna sommarn 🙂

5. Till januari/februaribarn så kan jag rekommendera vinterleksaker, ni hittar det HÄR! Köp en snowracer! Vi har sååååå kul med våran! Jag älskar när Lucas låter mig åka med, det går så fort! Jag har nog mycket av barnasinnet kvar för jag älskar att åka pulka, rutschkanor, vattenland, nöjesparker osv. Tänk vad kul jag och barnen ska ha när dom blir lite större!

Har ni några bra tips på födelsedagspresenter nu i vår?

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här