Tips på SKÖNA sandaler för barn

Förra året när det blev så här smällhet helt plötsligt så hade vi inte inhandlat några sandaler till Lucas ännu och det är precis samma sak detta året. Haha! Men nu vet vi i alla fall precis vad vi ska köpa 🙂 Vi ska ha exakt samma sandaler som Lucas fick förra året, fast en storlek större 🙂 Det kanske är lite tråkigt, men dom sandalerna är helt klart dom bästa jag har klämt på och då kan jag säga att jag har klämt på en hel del! I vanliga fall handlar jag allt på nätet utan att känna på dom, men förra året så åkte jag och mamma till en riktigt bra skoaffär som hade lite olika märken på skor till barn. Först gick jag fram till hyllan med Kavat och siktade in mig på ett par som var grymt snygga, alla Kavats skor är ju så fina! Men så började jag och mamma klämma på alla skorna och upptäckte märket Superfit. Jag har aldrig hört talas om det märket förut, men det var verkligen en stor skillnad! Kavats sulor är stenhårda i jämförelse med Superfit. Så om ni vill ha ett par riktigt bra kvalitetssandaler till era barn så kan jag starkt rekommendera Superfit. Detta är i alla fall min personliga åsikt 🙂

Idag och imorgon är det 20% rabatt på alla sandaler och ballerina från märken som Kavat, Superfit m.m. Ni hittar dealen HÄR! Jag passade såklart på att köpa årets Superfit sandaler till Lucas, dom blåa snyggingarna på bilden här nedan.

 /Inlägget innehåller reklam – men tipset om Superfit är mitt egna tips såklart! 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här