Tips på jobboutfit och klänning till julfesten!

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Idag släppte Bubbleroom sin festkollektion med den norska influencern Lene! Jag ska på julfest i december så jag har gått och väntat på den här kollektionen i hopp om att hitta något läckert att ha på mig och det gjorde jag! Jag valde mellan två olika, antingen den guldiga paljettklänningen eller paljettkjolen. Tillslut blev det kjolen! Jag hade en guldig paljettklänning förra gången jag var på julfest med jobbet så i år för det blir röda baletter och ett svart sidenlinne 🙂 Tror ni jag blir fin?

Se hela Lenes partykollektion i samarbete med Bubbleroom genom att klicka på länken!

bubbleroom-lene-4
bubbleroom-lene-2
bubbleroom-lene-1

HÄR / HÄR / HÄR

Det svarta sidenlinnet tänkte jag använda ihop med kjolen. Det här är även en perfekt topp att använda till vardags ihop med en snygg kavaj, t.ex. den rosa här nedanför. Kombinera detta ihop med coated jeans eller svarta jeans så har ni min favorit jobboutfit! Jag kan verkligen rekommendera båda dessa byxor, stretchiga och tappar inte formen under dagen. Man behöver inte tvätta dom för att dom ska dra ihop sig, dom är lika tajta oavsett! Jag använder nästan bara dessa två byxor och kjol eller klänning 🙂

bubbl-4
bubbl-3
bubbleroom 43
bubbl-15

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Här kommer ett till förslag på outfits som jag gillar att ha till jobbet. Alla topparna är snygga med en svart kavaj över och den outfit längst till höger är också snygg på en utflykt med barnen 🙂

bubbl-2
bubbl-1
bubbl-9
bubbl-5

 

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Och nu kommer vi till mina wanties! Den klänningen till vänster står högst upp på min önskelista just nu! Herregud vad gärna jag hade velat ha den! SÅÅÅÅÅÅ FIIIN!

bubbl-13
bubbl-12
bubbl-7

HÄR / HÄR / HÄR

 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här