Tips på gravidjacka och rabattkod

Jag har sneglat på en gravidjacka på Mom in Style ända sedan januari. Jag tycker att jackan är så himla fiffig eftersom den har en dubbelfunktion så att man genom dragkedjan kan justera så att jackan blir figursydd när man inte har nån gravidmage längre. Den är alltså minst lika snygg när man är postpreggo som högpreggo! Trots att jag tycker att jackan är himla snygg så bestämde jag mig tillslut för att vänta och köpa nytt när bebis är ute istället. MEN igår fick jag anledningen som jag har väntat på! En läsare berättade att just såna här gravidjackor är så fiffiga eftersom dom är super att använda som bärselejacka efter graviditeten!! Jag tyckte mycket om att bära i bärsele, men slutade med det när hösten kom eftersom jag tänkte att det blev för kallt för Lucas att hänga utan på min jacka och då visste jag inte ens att det fanns bärselejackor. Så idag slog jag till och köpte den där jackan! Det ska bli så mysigt att stoppa bebis på insidan av jackan i höst och förhoppningsvis är jackan inte alltför varm och jag kanske kan använda den nu innan jag föder så att jag slipper gå med öppen jacka nu på slutet!! Uppdatering: Tyvärr blev det lite för trångt med bärsele och bebis under jackan.

20160320-175429-64469156.jpg

Double zipper 2-in-1 Mammakappa

Nu när jag ändå har den där rabattkoden som jag har tipsat er om så passade jag på att köpa en lite finare amningsklänning också 🙂 Jag är säker på att jag kommer ha massor av nytta av den i sommar 🙂 Kul med en finare klänning och jag älskar den här rosa färgen! Tänk er brunbrända ben och mitt blonda hår <3 Klänningen finns i oceanblå också <3

20160320-175428-64468893.jpg

Jodie amningsklänning

Rabattkoden är ”Påsmällen20” och ger 20% rabatt på ordinarie priser hos Mom in Style. Gäller t.o.m. 31:a mars!

Om jag hade varit gravid liiiiite längre så hade jag köpt den här snygga gravidklänningen också! Så galet läcker! Jag kan se mig själv i den och den skulle nog blivit min favvo-klänning! Synd att den här resan snart är slut!

snygg gravidklänning

Emmie Bodycon mammaklänning

/Inlägg i samarbete med Mominstyle

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här