Okategoriserade

13 tips på gravid- och bebisbloggar

Jag har samlat en liten lista med 13 tips på gravid- och bebisbloggar som jag gillar 🙂 Jag läser ganska många bloggar så det här är absolut inte alla jag läser, men detta är i alla fall några av mina favoriter som har barn som fortfarande är under ett år 🙂 Dom flesta gravidbloggar som jag läste är numera mammabloggar, men tre guldkorn till bloggar har fortfarande inte fött sina bebbar så in och följ!

❤ Frennifer – Tvåbarnsmamman Jennifer som fick sin lillasyster Greta för cirka två månader sen 🙂

frennifer header

❤ Matilda Milano – Sprudlande Matilda Milano som är en av mina mest fartfyllda vänner som alltid får mig att skratta tills jag får ont i magen 🙂 Matilda fick sitt fjärde barn, lilla Rio, i början på året. Hennes lilla föddes ganska mycket för tidigt, men allt har gått bra!

❤ Liniz – Flygvärdinnan Lina som fick sin andra son iförrigår! Färskaste bebisen i listan! Grattis Lina 🙂 Lina är flygvärdinna så det är definitivt här ni ska hänga om ni är intresserade av att läsa hur det är att resa med barn/bebis.

❤ Emelie Örtegren – Emelie är gravid med sitt första barn – BF nu i september. Emelie är en av mina läsare som jag har börjat följa 🙂 Jag älskar hur hon skriver och jag kan fastna i hennes blogg och bara bläddra längre och längre bak när jag läser.

tips gravidbloggar

❤ Thaimorsan – Bästa vännen Siranee! Nybliven tvåbarnsmamma till Tilda och lilla Penny som nu är 2 månader. Siranee driver en mamma- och matblogg. Hon är kock och fantastisk på att laga mat så välkommen in och bli läskad!

❤ Elin Blomberg – Mysiga tvåbarnsmamman Elin som är mamma till två små flickor. Jag vill speciellt tipsa om hennes instagramkonto – ÄLSKAR hennes flöde!

❤ TappaKilon – Petra – en riktig vän för livet! Petra är mamma till Selma född i augusti förra året. Petra driver en viktblogg sen många år tillbaka – välkommen in för att bli inspirerad av hennes otroliga driv och målmedvetenhet! You can do it!

❤ Natalina – Natalina som var beräknad samma dag som mig (14:e april) fick sin lilla dotter redan i vecka 27, alltså tre månader för tidigt! Denna mamman har gått i genom en jättetuff tid som hon har delat med sig om på bloggen. Idag mår hennes lilla dotter Wilma bra och har växt om Isadora till och med 🙂

tips bebisbloggar

❤ Susanas – Gravid småbarnsmamma från Chile som väntar sitt andra barn efter sommaren. Susana och Liselotte anordnade bloggeventet, Social Media Lift, jag var på i lördags.

❤ Victoria Murawska – Gravid mode/livsstilsbloggare som väntar första barnet efter sommaren. Victoria är en cool tjej med mycket skinn på näsan som peppar mig grymt mycket! Heja dig!

❤ Göteborgsmamman – Inspirerande tvåbarnsmamman Malin som bloggar här i Göteborg. Här får ni följa en mamma som har 1 år mellan sina två döttrar där yngsta kom i slutet på förra året. Denna mamman är full med energi och har alltid ett leende på läpparna.

❤ Gabriella Joss – Storbloggaren Gabriella Joss som numera driver en av Sveriges största bloggar!

❤ Linda Blom – Vackra, mysiga tvåbarnsmamman Linda Blom! Jag har följt henne sen jag var gravid med Lucas. Linda fick sin Selma bara lite efter jag fick Lucas och nu var vi gravida samtidigt igen, men denna gången fick jag Isadora lite efter hennes Colin.

header lindablom

 

Påminnelse! Glöm inte bort att rösta på mig (om ni tycker att jag är värd det), jag skulle bli så fantastiskt glad om jag blir en av dom fem finalisterna på morsdag nästa vecka 🙂 Röstar gör ni HÄR! Där kan ni även följa röstningen (så snart ni har röstat) 🙂

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.