Tips på billig lunch + rabattkod med 75 kr rabatt!

– Inlägget är reklam för Matsmart och innehåller annonslänkar –

Nu är vi äntligen på slutet av denna snålmånaden och många av oss får lön redan imorgon 🙂 Själv får jag vänta till måndag, men det är ingen fara, snåljanuari har inte påverkat oss så mycket. Vi kör fortfarande på samma knep som jag tipsat om förut. Vi handlar på Matsmart och bunkrar upp när dom har kampanjer och sen äter vi matlåda på veckodagarna och gott till helgen.

Just nu har Matsmart dessutom ett grymt erbjudande för nya kunder! Handla för minst 400 kr och få 75 kr rabatt! Använd koden NYTT2020

Här kommer några av mina bästa tips till billigare lunchlådor som finns hos Matsmart:

1. Tomtatkross med vitlök och tomatkross med basilika – dessa är såååå goda! Vi brukar köpa båda och så blandar vi med köttfärs och låter det puttra på spisen i minst 1 timme. Godare köttfärssås finns inte!

2. Köttbuljong – Detta är Victors hemliga knep som gör köttfärssåsen ÄNNU godare, ända sedan han började med att lägga i två buljongtärningar i köttfärssåsen så är det han som lagar den här hemma 🙂

3. Pasta – detta köper vi alltid från Matsmart! Det håller hur länge som helst så det är perfekt att bunkra upp i skafferiet med 🙂 Dessutom är det ju fri frakt på Matsmart-leveranserna numera 🙂 Vi brukar köpa Prestos pasta penne för 10 spänn god och bra!

4. Sveriges billigaste lunch – för fler tips på billig lunch, spana in Matsmarts egna tips på Sveriges billigaste lunch!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här