Tips om insamling till barncancerfonden!

Jag fick mail för någon vecka sen om två tjejer från Borås som har startat en insamling till barncancerfonden som heter Lilla Hjärtat. Tjejena gör armband och skänker allt utöver materialkostnaden till barncancerfonden. Ett armband kostar 150 kr och av det så går hela 100 kr oavkortat till barncancerfonden!!! Det är mycket mycket mer än vad dom stora företagen skänker. Så vill du verkligen bidra till barncancerfonden och samtidigt köpa något som påminner dig och andra om att stödja barncancerfonden så är det ett sånt här armband du ska köpa!

Tjejerna gör läderarmband och armband med runda äkta stenar. Alla armbanden är prydda med en liten berlock med ett hjärta. Berlocken, det Lilla Hjärtat, gör dom själva så varje hjärta är unikt, precis som varje barn är unikt. Armbanden är nickelfria. Köper man ett armband med stenar får man också med en liten text om stenarnas betydelse.

Tjejernas mål är att samla ihop 10 000 kr, dom har redan samlat ihop 2000 kr! Ni kan följa insamlingen HÄR OBS! Uppdatering av insamlingen kommer snart 🙂 Det går också bra att skänka direkt till Lilla Hjärtats insamling på barncancerfondens hemsida.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

20141120-221943-80383780.jpg

För beställning och mer information, kontakta lillahjartat@yahoo.se

Själv har jag beställt ett i brunt läder och ett med dom gröna jaspis stenarna som ska vara skyddande, helande och hjälpa till med förlossningssmärtor 😀 Swishade alldeles nyss över betalningen 🙂

Varje år drabbas 300 familjer av det ofattbara, ett barn får cancer… Genom att stödja barncancerfonden kan du göra skillnad. Se hur barncancerfonden använder din gåva:

sa-anvands-din-gava-barncancerfonden

Nyfiken på vad dom olika stenarna betyder?

Jaspis – gröna flerfärgade stenarna
Jaspis påminner oss om att vi inte är här på jorden bara för vår egen skull. Vi är också här för att ge andra glädje och kärlek Vi är här för att hjälpa andra att göra upp med det förflutna och förverkliga sina hjärtans önskningar. Jaspis har burits av shamanerna för dess skyddande och helande kvalitéer samt för dess förmåga att grunda och ”jorda” oss. Lindrar även förlossningssmärtor.

.
Jade – de rosastenarna
Jade är en lyckosten som dyrkats i Asien i 1000-tals år. Jade stödjer oss att förverkliga våra möjligheter, vara tålmodiga och trogna till vårt mål. Den utstrålar stillhet, frid och inre harmoni. Sov med den under huvudkudden så minns du lättare dina drömmar. Den hjälper dig att förstå dina känslor du förlöser med hjälp av drömmen.

.

Obsidian – de svarta stenarna
En grundande sten som centrerar oss. Får den kärleksfulle att vara balanserad utan att förlora kraft. När du är grundad kan du också påbörja nya möjligheter som kommer till dig utan att förlora balansen.

 

För mer information, kontakta lillahjartat@yahoo.se

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här