Tips! 25% rabatt med kod på favoritmärkena, bl.a. Chiara Forthi!

Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Tips! Just idag är det en grym rabatt på Bubblerooms favoritmärken, CHIARA FORTHI, HAPPY HOLLY, BUBBLEROOM, 77THFLEA OCH MAKE WAY! Just nu får ni hela 25% rabatt när ni köper kläder från någon av dessa varumärken och använder koden YES25

Jag harr såklart passat på att lägga min beställning och den här gången slank även Lene Orviks guldiga paljettklänning ner i varukorgen. Jag har ju redan köpt min julfestoutfit (den röda paljettkjolen) men jag såg några riktigt fina bilder på instagram med andra tjejer som hade köpt den och kunde verkligen inte låta bli 🙂

View this post on Instagram

#bubbleroomstyle #yesbubbleroomstyle

A post shared by Sejla 🇳🇴 (@_sejjla_) on

Förutom paljettklänningen så hittade jag en omlotttop och en tight skinnjacka som jag tror kan fungera väldigt bra på jobbet. Jag tror även klänningen kan funka på jobbet, men när jag köpte den så tänkte jag mest på jul 🙂

bubbleroom-lene-2
bubb7
bub1
bubb2

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR (kanske till jul?)

Två toppar till som jag tror kan funka till jobbet och en playsuit på rean 🙂 Sen var jag nöjd!

bubb4
bubb3
bubb6

HÄR / HÄR / HÄR (reafynd!)

Det där med att hitta en fin outfit att ha på sig vid julfirandet med familjen tycker jag är det allra svåraste. Vad brukar ni ha på er? Vad tror ni om klänningen jag beställde?

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här