Tips! 20% på jackor – sista dagen IDAG!

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar – 

Har ni redan köpt jackorna ni behöver för denna höst och vinter? Om ni inte gjort det så ska ni kolla hit! Idag är nämligen sista chansen att köpa jackor med 20% rabatt på Bubbleroom!

Jag är sugen på att köpa en sån där riktigt fluffig lurvig jacka. Jag har en svart sedan innan som jag använde mycket för cirka 10 år sen, men nu när det har kommit tillbaka i mode så funderar jag på om jag inte skulle ha en vit eller rosa och använda lite till vardags. Den rosa skulle vara perfekt till det! Så läcker ihop med skinnbrallorna också 🙂 Jag älskar den vita till vänster – den skulle verkligen vara pricken över i:et till jul- eller nyårsfesten! ÅHHH!

jacka 4
jacka 2.2
jacka 3
jacka1

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Ett hett tips är att min fina höstkappa som jag hade förra året är med på rean 🙂 Men skynda fynda för det gäller bara IDAG!

img_6271
img_1379

Ni hittar kappan HÄR!

Jag älskar figursydda dunjackor! Det är både snyggt och praktiskt eftersom dun värmer bra. Perfekt för promenad på kallare vinterdagar eller i pulkabacken 🙂

jacka 5
jacka 6
jacka 7

HÄR / HÄR / HÄR

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här