Tidningen jag ska vara med i!!

Fredag och äntligen helg! För min del är det jobb idag, men fredagar går alltid snabbt. Jag tänkte att det är dags att jag avslöjar vilken tidning jag ska vara med i och fotas för i helgen. Det är den här tidning…

IMG_2763.JPG

Amelia!!!! Sveriges största tidning för kvinnor!!! Sååå häftigt!!!

Jag vet inte om jag borde förtydliga, men jag gör det ändå. Jag ska inte vara med på omslaget, jag kommer att vara med i ett reportage där jag och ett par andra kvinnor berättar vår historia kring en sak (kan ni gissa vad det är då?!?!).

Hur som helst så kommer det bli grymt kul imorgon!!!!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här