Test av Swegmarks Victoria amningsbh – del 2 – amning

Nu kommer den sista recensionen av Swegmarks amningsbhar. Efter den här recensionen har jag två amningsbhar till att recensera i det stora amningsbh-testet varav en är från GlamMom och en är från The Luxurious Mama.

Det här är del 2 av testrecensionen av Swegmarks amningsbh Victoria. Del 1 av recensionen som jag skrev när jag fortfarande var gravid hittar ni HÄR!

Ni hittar Swegmarks amningsbh Victoria HÄR!

Amning med BHn – värmereglerande!

Precis som med dom tidigare amningsbharna från Swegmark är denna också enkel och smidig att amma med och den är speciellt bra att ligga ner och amma med. Anledning till att den är bra att ligga och amma med är för att den har en hög urringning. Varför är det så bra? Jo för när jag ligger på sidan så vill det övre bröstet gärna ramla ur sin kupa och då kommer bröstvårtan väldigt nära urringningen om den är låg och då flyttar inte amningsinlägg med eftersom de hindras av urringningens kant och resultatet blir en bröstmjölksvåt bh som blir alldeles kall. Detta problemet slipper jag med den här bhn.

En annan sak som är unik med Swegmarks Victoria är att den är gjord i ett nytt tekniskt material som kallas för Thermo Cool som kyler kroppen när den är varm och värmer den när den är kall. Ni som följer min blogg vet att jag om kvällarna har problem med att det typ isar i brösten för att dom känns så kalla så jag får lägga in värmande ullinlägg och gå runt i fleecetröja och filt här hemma. Jag vet inte riktigt vad det här beror på men det känns som brösten fryser. När detta har hänt så har jag börjat byta till Victoria bhn istället och då inbillar jag mig faktiskt att det blir bättre, så för mig verkar det som att det här materialet som bhn är gjord i faktiskt funkar!

Utseende

Jag använder den här som sovbh eftersom den innehåller det här nya tekniska materialet som värmer brösten när jag fryser om dom på kvällarna. Men jag hade nog använt bhn lite flitigare om det inte var för att det var så väldans mycket spets på. Känns lite gammaldags tycker jag och jag är rätt fåfäng. Men som sovbh är den verkligen toppen! Inga mer frysande bröst här inte!

Storlek

Precis som med de andra Swegmark-bharna var även den här trång under bysten när jag var gravid, men nu passar den perfekt. Jag valde storlek 75D, en kupstorlek större än min vanliga och det blev perfekt.

Passform efter tvätt

Swegmarks Victoria har inte tappat passformen vid tvätt, den är fortfarande lika fin som när jag fick den 🙂

En liten jämförelse

Här kommer en liten jämförelse av del 2 av testerna av bhar. Jag fyller på här allt eftersom jag testar bhar 🙂

Alla fem bharna som jag har testat har varit väldigt sköna och bekväma. Carriwells och Boobs Fast Food använder jag under dagtid eftersom dom är lägre i ringningen och sticker inte upp under mina linnen och toppar lika lätt.  Till natten använder jag alltid Swegmarks Smooth LineSwegmarks Natural Beauty eller Swegmarks Victoria för då får amningsinläggen plats bättre även när jag ligger på sidan och bröstvårtan flyttar sig. Hittills har dom två varit dom bästa sov- och liggamningsbharna.

Swegmarks Victoria är extra bra om man lätt fryser om brösten eftersom dom är gjorda i ett nytt tekniskt material som heter Thermo Cool som värmer kroppen när den är kall och kyler när den är varm.

Swegmarks Smooth Line och Boobs Fast Food använde jag när brösten var som mest svullna precis när mjölken runnit till. 🙂 Swegmarks Smooth Line har jag i en större storlek så därför var den toppen!

Boobs Fast Food är mest flexibel under bysten och det känns inte ens att man har en BH på sig! Perfekt för BB-väskan! Den skymmer också mer av bröstet när man ammar, bra för den blyge 😉

Del 1 av alla testrecensioner:
Del 2 av testrecensioner hittills:

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här