Test av Swegmarks Smooth Line amningsbh – del 2 – amning

Nu är det dags för del 2 av testet av Swegmarks Smooth Line amningsbh. I del 1 testade jag bhn när jag fortfarande var gravid, nu testar jag att amma med den. Om ni vill läsa del 1 av testrecensionen så hittar ni den HÄR!

Smooth Line amningsbh hittar ni på Swegmarks hemsida HÄR!

Amning med BHn – Toppen för liggande amning!

Smooth Line är väldigt bekväm att amma med. Bröstet kommer fram på ett bra sätt och ingenting är i vägen för barnets mun. Något annat som jag har uppmärksammat nu när jag har provat några av bharna är att dom bhar med högre ringning är bättre liggamnings-bhar och bättre sovbhar. Swegmarks Smooth Line har en hög ringning och är därför perfekt att använda på natten tycker jag! Jag ska försöka förklara varför. Jo, när jag ligger på sidan så vill det övre bröstet gärna ramla ur sin kupa och då kommer bröstvårtan väldigt nära urringningen om den är låg och då flyttar inte amningsinlägg med eftersom de hindras av urringningens kant och resultatet blir en bröstmjölksvåt bh som blir alldeles kall. Detta händer INTE med Swegmarks Smooth Line eftersom ringningen är såpass hög att amningsinläggen inte hindras att flytta dit bröstvårtan flyttar.

Utseende

Swegmarks Smooth Line är hög i ringningen och det tycker jag är toppen när jag vill ligga på sidan och amma och när jag ska sova. Tyvärr så sticker bhn fram under en del av mina toppar som är lite mer urringade.

Nu när tuttarna fortfarande är som två sillisar (hoppas dom är det under hela amningen 🙂 ) så fyller dom ut BHn jättefint och brösten blir verkligen inte platta!

Storlek

Jag har skrivit om storlek i min förra recension också, men här kommer en liten uppdatering. Jag packade min Smooth Line i BB-väskan eftersom den är väldigt skön att ha på sig och jag tänkte att den skulle vara bra att ha med till BB. Men som ni vet från min tidigare recension så var den lite tajt för mig under bysten även med hyskförlängare. Jag var väl lite naiv och trodde att magen skulle bli mindre överallt direkt, men efter min FL så var jag alldeles öm under bysten och det kändes inte alls skönt att ha nåt tajt på mig så den här bhn fick ligga kvar nedpackad ett par dagar till… Så fort ömheten hade gått över så började jag använda Smooth Line bhn eftersom mina bröst var så svullna och den här bhn är jätteskön för svullna bröst! Nu behöver jag ingen hyskförlängare när jag använder bhn längre 🙂

Passform efter tvätt

Smooth Line bhn har inte påverkats alls av tvättning, den har fortfarande lika fin passform! 🙂

En liten jämförelse

Här kommer en liten jämförelse av del 2 av testerna av bhar. Jag fyller på här allt eftersom jag testar bhar 🙂

Både Swegmarks Smooth Line och Boobs Fast Food är väldigt bekväma amningsbhar, speciellt nä brösten var som mest svullna precis när mjölken runnit till 🙂 Swegmarks Smooth Line har en högre ringning så när jag ligger på sidan och ammar så finns det ingen risk att bröstvårtan på det övre bröstet glider till kanten på urringningen och börjar läcka bröstmjölk utanför amningsinlägget som är så himla irriterande!

Boobs Fast Food är mest flexibel under bysten och det känns inte ens att man har en BH på sig! Perfekt för BB-väskan! Den skymmer också mer av bröstet när man ammar, bra för den blyge 😉

Del 1 av alla testrecensioner:
Del 2 av testrecensioner hittills:

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Marie

  Kan tipsa om att Swegmarks Smooth Line finns att köpa från Ellos också (fast då heter den Swegmarks mjuk bh). Ellos har ju ofta rabatter, jag passade på när de hade 40% på en vara.

  Jag har också packat min i BB-väskan, kanske ska prova storleken en gång till och se om jag behöver packa ner någon mer där då om den är tajt.

  Svara
  • Emma

   Åhh vilket bra tips! Ja prova storleken, men det är ju inte säkert att den är tajt på dig, min mage stod rätt högt och sjönk aldrig ner.

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här